Εκδηλώσεις

Η KPMG συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή της Ναυτιλίας τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις

Χορηγός του Posidonia Running Event η KPMG

Η KPMG έδωσε το «παρών» για 2η φορά στη μεγαλύτερη έκθεση της Ναυτιλίας, στα Ποσειδώνια, χορηγώντας το Running Event, το οποίο διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, με συμμετοχή παραπάνω από 2 000 δρομέων συμπεριλαμβανομένου των στελεχών της εταιρείας που έτρεξαν με τα χρώματα της KPMG στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Με τη συμμετοχή αυτή, η KPMG για άλλη μια φορά πιστή στο κοινωνικό της έργο, ενίσχυσε την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση (ΚΟΔΕΠ) καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η KPMG έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει και να είναι περήφανη για τους δικούς της ανθρώπους και συγκεκριμένα για την Ελισάβετ Δήμου η οποία αγωνίστηκε στα 5 χλμ. ολοκληρώνοντας ένα εξαιρετικό αγώνα και παίρνοντας την 2η θέση μεταξύ των 2 000 και πλέον αγωνιζόμενων!

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG δήλωσε σχετικά «Με κάνει διπλά χαρούμενο που οι άνθρωποι μας στηρίζουν όχι μόνο τη συμμετοχή μας στη μεγαλύτερη γιορτή της Ναυτιλίας, αλλά και την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε μέσα από τη δράση αυτή, το έργο κοινωφελών οργανισμών. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στην επίτευξη της εταιρείας να επιτύχει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG.»

close menu