Κοινωνική δράση

Η KPMG συμμετείχε στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ

Οι άνθρωποι από το γραφείο της KPMG στη Θεσσαλονίκη τρέξανε για καλό σκοπό

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, οι άνθρωποι της KPMG από το γραφείο στη Θεσσαλονίκη έμειναν πιστοί στην πάνω από δύο δεκαετίες σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με την ΕΛΕΠΑΠ δίνοντας το παρών στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με την φανέλα του οργανισμού. Μέσω της συμβολικής συμμετοχής τους στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. κατάφεραν να στηρίξουν το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ που προσφέρει προγράμματα αποκατάστασης και δια βίου στήριξης σε κάθε παιδί με αναπηρία και την οικογένεια του.

Το ομαδικό πνεύμα και η συνεισφορά στην κοινωνία αποτελούν δύο από τους βασικούς πυλώνες των αξιών της KPMG γι’ αυτό και προτεραιότητα των στελεχών της εταιρείας είναι η κοινωνική ενσωμάτωση και η ευημερία των ευπαθών ομάδων. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά επικοινωνούμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, Partner, Deal Advisory & Επικεφαλής του γραφείου της KPMG στην Θεσσαλονίκη δήλωσε, «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για το γεγονός ότι 18 συνάδελφοι του γραφείου της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή της πόλης μας, για να μετουσιώσουν σε πράξη τη βασική αρχή της KPMG, να λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα, αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και στηρίζοντας, παράλληλα, έναν καλό σκοπό. Ως KPMG, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε πανελλαδικά το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία μας συνδέουν στενοί και μακροχρόνιοι δεσμοί. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και υποστηρικτές της ωραίας αυτής διοργάνωσης».

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG δήλωσε, «Η συμμετοχή μας στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με τα χρώματα της ΕΛΕΠΑΠ αποτελεί για την KPMG μια ξεχωριστή ευκαιρία. Μέσα από τον αθλητισμό, προωθούμε την έννοια της συμπερίληψης και ενισχύουμε την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η ομάδα μας στηρίζει ενεργά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, τρέχοντας με την φανέλα του οργανισμού και προσφέροντας ουσιαστική ενίσχυση σε προγράμματα που αφορούν στην ευημερία των «γενναίων παιδιών». Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Κάθε μέλος της KPMG συμβάλλει, με τον δικό του τρόπο, στην αειφορία της κοινωνίας. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!»

close menu