Επιχειρήσεις

Η Κωτσόβολος δίνει το παρών στο 2ο Συνέδριο “Future of Retail 2022”

Η Κωτσόβολος θα δώσει το παρών στο 2ο συνέδριο “Future of Retail 2022”, το κορυφαίο συνέδριο για το λιανεμπόριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθεί Παρασκευή 27 έως και Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Intercontinental, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Το 2ο “Future of Retail” αποτελεί ένα κορυφαίο forum διαλόγου γύρω από τα σημερινά δεδομένα της λιανικής, την ανάλυση των διεθνών τάσεων και τελικά τη διαμόρφωση μιας νέας πρότασης για το μέλλον του εμπορίου, απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα για την ίδια την ύπαρξη και την εξέλιξή του. Για την Κωτσόβολος δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά ένα μεγάλο οικοσύστημα λιανικής, όπου όλοι θα πρέπει να ενώνουν τις δυνάμεις τους, προτείνοντας λύσεις για ένα ακόμα πιο ισχυρό μέλλον με επίκεντρο τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε ένα ενδιαφέρον “Fireside Chat” με τον Θεόφιλο Βασιλειάδη, CEO & Founder, του Kariera.gr, εστιάζοντας στα νέα δεδομένα που επικρατούν στις εταιρείες λιανικής μετά την πανδημία, στο προφίλ και τις ικανότητες που χρειάζεται να έχει πλέον ο εργαζόμενος σε αυτό το νέο τοπίο, καθώς και στις προοπτικές εργασίας που προσφέρει ο κλάδος.

Επιπλέον, η Κωτσόβολος θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν το ειδικά σχεδιασμένο χώρο, στον οποίο θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις της λιανικής, όπως ενδεικτικά τις υπηρεσίες Digital Signage, ESL, Fast Checkout λύσεις καθώς και Ελέγχου Ποιότητας Αέρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.futureofretail.com.gr/el

close menu