Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η ΗΡ ανακοίνωσε ενημερώσεις στο χαρτοφυλάκιο των desktop της

Η HP ανακοίνωσε ενημερώσεις στο χαρτοφυλάκιο των desktop τρέχουσας γενιάς για να προσφέρει βελτιωμένες, ισχυρές επιδόσεις και μεγαλύτερη ευελιξία στους εργαζόμενους που επιλέγουν το υβριδικό μοντέλο εργασίας. Εξοπλισμένοι πλέον με επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς για μέγιστη παραγωγικότητα, τα desktops G9 της HP είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν όχι μόνο τον σημερινό τρόπο εργασίας αλλά και για να απλουστεύσουν τον φόρτο εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθεί, με τους νέους πυρήνες επιδόσεων και αποδοτικότητας της Intel®. Μελλοντικά, η σειρά G9 θα υποστηρίζει τόσο τους επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης όσο και 13ης γενιάς, με την τελευταία να αναμένεται στην αγορά αργότερα το φετινό καλοκαίρι.

Με το 89% των εργαζομένων να διστάζουν να επιστρέψουν στο γραφείο εξαιτίας της μη βέλτιστης τεχνολογίας, είναι ζωτικής σημασίας για τους οργανισμούς να διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία και τις λύσεις που κάνουν την υβριδική εργασία, να λειτουργεί. Για να διασφαλίσει ότι όσοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν desktops επωφελούνται από τις ίδιες εμπειρίες ήχου και βίντεο με αυτούς που χρησιμοποιούν laptops, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργούν, να παράγουν προϊόντα και να συνεργάζονται καλύτερα από ποτέ, η HP εξόπλισε τα HP EliteOne 840 και 870 G9, τα πιο ισχυρά All-in-Ones 23,8″ και 27″ στον κόσμο, με τις ακόλουθες νέες λειτουργίες διάσκεψης HP Presence:

  • Λογισμικό πολλαπλών καμερών που διευκολύνει τη ροή ενός βίντεο με υποστήριξη για διπλή ροή βίντεο και εναλλαγή καμερών.
  • Η λειτουργία HP Keystone Correction περικόπτει και αλλάζει αυτόματα την ανάλυση της εικόνας στην κάμερα για να δημιουργήσει μια ευκρινή, ψηφιακή εικόνα σελίδων ή πίνακα που μπορείτε να μοιραστείτε σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με συσκευές του οικοσυστήματος HP, ο HP Elite Mini 800 G9, ο μικρότερος και ισχυρότερος υπολογιστής στον κόσμο, προσφέρει άφθονη ισχύ σε ένα προσαρμόσιμο, φορητό υπολογιστή στο μέγεθος ενός βιβλίου με ισχυρή ασφάλεια και λειτουργίες HP Presence που ζωντανεύουν τη συνεργασία.

Η HP ανακοίνωσε επίσης το HP Chromebox Enterprise G4 για να καλύψει τις ανάγκες των υπεύθυνων στα τμήματα πληροφορικής που αναζητούν ευέλικτες λύσεις, οι οποίες βασίζονται στο cloud με ισχυρές επιδόσεις και κλιμακούμενη ανάπτυξη και διαχείριση. Συνδυάζοντας επιδόσεις επιχειρηματικής κλάσης και απλότητα και ασφάλεια του ChromeOS, ο HP Chromebox Enterprise G4 διαθέτει επεξεργαστήi Intel® Core™ 13ης γενιάς έως Core™ i7, επεκτάσιμη αποθήκευση SSD, υποστήριξη για έως και τρεις οθόνες 4K και Chrome Enterprise Upgrade.

TAGS:

close menu