Επιχειρήσεις

Η INTRASOFT γίνεται το πρώτο μέλος του BIAN στην Ελλάδα

Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής, έγινε η πρώτη εταιρεία ΙΤ στην Ελλάδα που γίνεται μέλος του BIAN (Banking Industry Architecture Network).

Ο BIAN είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε από τράπεζες, παρόχους τεχνολογίας, FinTechs, συμβούλους και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός στοχεύει στη δημιουργία και προώθηση ενός κοινού, πρωτοποριακού πλαισίου που θα εξυπηρετεί τις τεχνολογικές ανάγκες του τραπεζικού κλάδου, το οποίο θα δύναται να τυποποιήσει και να απλοποιήσει τη συνολική τραπεζική αρχιτεκτονική. Ο BIAN έχει σκοπό να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των μελών του, ώστε να προχωρήσουν στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον του τραπεζικού κλάδου.

Η συμμετοχή στον BIAN αποτυπώνει πλήρως την κουλτούρα της INTRASOFT για συνεχή εξέλιξη και επέκταση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών της στον Τραπεζικό τομέα, αλλά και να τις ξεπερνά. Η νέα αυτή συνεργασία θα δώσει στην INTRASOFT την ευκαιρία να συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς των τραπεζικών IT προτύπων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η INTRASOFT International μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του BIAN θα βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις. Κοινό τους στόχο αποτελεί η διαμόρφωση των προτύπων του BIAN και ο σχεδιασμός της νέας εποχής του λογισμικού για τις τράπεζες.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η πρώτη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα που γίνεται μέλος αυτού του Agile, δραστήριου οργανισμού. Η συμμετοχή μας στον BIAN αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για καινοτομία, αλλά και επιβράβευση για την τεράστια εμπειρία μας στο σχεδιασμό ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας για τους πελάτες μας στον Τραπεζικό τομέα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τα υπόλοιπα μέλη του BIAN προς τον κοινό στόχο της δημιουργίας μιας νέας παγκόσμιας Τραπεζικής αρχιτεκτονικής για τον κλάδο.»

Ο κ. Hans Tesselaar, Executive Director του BIAN, σχολίασε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε την INTRASOFT στον BIAN, έναν οργανισμό που διαρκώς αναπτύσσεται. Καθώς ο τομέας των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών εξερευνά τη νέα κανονικότητα και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών, η έννοια της καινοτομίας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και να παρουσιάσουμε την INTRASOFT στα υπόλοιπα μέλη μας, για να κάνουμε ακριβώς αυτό: να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις εξαιρετικές δεξιότητές της και το πάθος της για τον κλάδο.»

close menu