Τηλεπικοινωνίες

Η Intracom Telecom ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο της Lintasarta στην Ινδονησία

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Lintasarta, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών στην Ινδονησία, προμηθεύοντας τα ραδιοσυστήματα πολυσημειακής (PtMP) τεχνολογίας WiBAS™-OSDR (σταθμός βάσης) και WiBAS™-Connect (τερματικό) στη συχνότητα των 10,5 GHz, μέσω της Abhimata, τοπική εταιρεία ολοκληρωμένων συστημάτων και τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Η Lintasarta χρησιμοποιεί την τεχνολογία WiBAS™ από το 2014 και μέσω της εν λόγω συνεργασίας, επενδύει περαιτέρω στις τεχνολογίες σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) της Intracom Telecom, οι οποίες προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες ευρυζωνικής συνδεσιμότητας στους αυξανόμενους εταιρικούς συνδρομητές στην Ινδονησία. Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται εντός του εντός του 1ου τρίμηνου του 2023.

Το WiBAS™ καλύπτει πλήρως την ανάγκη των παρόχων να αναπτύσσουν υψηλής ποιότητας υποδομές ευρυζωνικών υπηρεσιών και να υλοποιούν σε σύντομο διάστημα συνδέσεις για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές, με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία τους. Η αξιοπιστία και η ελαφριά κατασκευή του WiBAS™ επιτρέπουν την εύκολη εγκατάστασή του, ακόμα και από μη εξειδικευμένο προσωπικό, σε σταθμούς βάσης ή στέγες.

Ο κ. Herbudi Wibowo, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Lintasarta, σχολίασε: «Ευελπιστούμε πως με την υποστήριξη της Intracom Telecom θα βελτιώσουμε την ποιότητα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας προσφέροντας παράλληλα ακόμα καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτηση».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Επικεφαλής Μάρκετινγκ του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εφοδιάζουμε τη Lintasarta με την πλέον δημοφιλή λύση σταθερής ασύρματης πρόσβασης WiBAS™, η οποία παρέχει την υψηλότερη χωρητικότητα στην αγορά και συμβάλλει στην επέκταση του δικτύου του παρόχου. Η αξιοπιστία του συστήματός μας να λειτουργεί κάτω από ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, παρέχοντας αδιάκοπα ευρυζωνικές υπηρεσίες σε μεγάλη απόσταση, διαδραμάτισε βασικό ρόλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής προμηθευτή».

close menu