Επιχειρήσεις

Η Info Quest Technologies ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» και το 2022

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, βραβεύτηκε στην Τελετή Απονομής των Βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network, λαμβάνοντας τη διάκριση «Greek Business Champion». Πρόκειται για την 7η διοργάνωση του θεσμού, που στόχο έχει να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

Έχοντας μπει στην πέμπτη δεκαετία της λειτουργίας της, η Info Quest Technologies αναπτύσσεται συνεχώς, στοχεύοντας στη δημιουργία καινοτόμου προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους μετόχους της, και την κοινωνία ευρύτερα. Διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά Πληροφορικής και διευρύνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς όπως το Mobility και οι έξυπνες συσκευές, οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ο κλιματισμός και η ηλεκτροκίνηση, με τον κύκλο εργασιών της να έχει τριπλασιαστεί την τελευταία πενταετία, και με το 2021 να ανέρχεται σε €335 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση +42% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το 2021 η Info Quest Technologies ενέταξε ως 100% θυγατρική στις δυνάμεις της την Team Candi, εξειδικευμένη εταιρεία στην παροχή λύσεων Modern Workplace σε τεχνολογίες Microsoft, ενισχύοντας το Portfolio Cloud λύσεων και υπηρεσιών, ενώ επένδυσε στη δημιουργία ενός πλήρως αυτοματοποιημένου, σύγχρονου Logistic Center στον Ασπρόπυργο, που θα ολοκληρωθεί εντός του 2022, δίνοντας στην εταιρεία νέες δυνατότητες υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies, σχολίασε σχετικά με τη βράβευση: «Η ανάδειξή μας μεταξύ των εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην Ελληνική Οικονομία, μας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει πολύ υπερήφανους, καθώς η επί 40+ χρόνια συμβολή μας από ηγετική θέση στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς, στηρίζεται σε ένα ισχυρό σύστημα αρχών και αξιών, στο επιχειρηματικό μας μοντέλο της συνεχούς εξέλιξης με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, στις συστηματικές επενδύσεις και στο μοναδικό ταλέντο και γνώση των ανθρώπων μας.

Στο έντονα μεταβαλλόμενο και ασταθές σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την πρόοδο των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας και την ευημερία των πολιτών.

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη, με όραμα και προσήλωση στην αποστολή της, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην εξέλιξη και την ευημερία της κοινωνίας, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, για να οδηγήσουμε τη χώρα μας ανάμεσα στους πρωτοπόρους της νέας εποχής.»

close menu