Έργα - Εγκαταστάσεις

Η iNFINITUM, εκσυγχρονίζει τις δικτυακές υποδομές της LEROY MERLIN, με χρήση μηχανισμών AI

Η iNFINITUM,  ανέλαβε το έργο εκσυγχρονισμού της ενσύρματης και ασύρματης υποδομής δικτύωσης της LEROY MERLIN, σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας ανά την επικράτεια.

Η νέα υποδομή της LEROY MERLIN, θα βασίζεται πάνω σε ένα γρήγορο, αξιόπιστο, σταθερό και ασφαλές ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο καθώς και σε μία κεντρική και ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισής του στο cloud, που περιλαμβάνει μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης για λειτουργίες πληροφορικής (AIOps) και αυτοματοποιημένης διαχείρισης δικτύων, με χρήση εξοπλισμού HPE ARUBA.

Η ολοκληρωμένη αυτή λύση ψηφιακού μετασχηματισμού στη αιχμή της τεχνολογίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2022 και θα προσφέρει στην κορυφαία αλυσίδα retail, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM προσφέρει προηγμένες, ασφαλείς και ενδεδειγμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και Oργανισμούς. Διαθέτουμε την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις νέες τεχνολογίες, υλοποιώντας τις πιο ωφέλιμες λύσεις έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τους διαρκώς εξελισσόμενους ρυθμούς της αγοράς. Η Infinitum είναι πιστοποιημένος Gold Partner της HPE ARUBA, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική εφαρμογή της καινοτομίας μέσα από προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

close menu