Έργα - Εγκαταστάσεις

Η Global Sustain και η DCarbon ολοκλήρωσαν το 1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τη Βιώσιμη Χρηματοδότηση στην Αίγυπτο

Η Global Sustain και η DCarbon ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τη Βιώσιμη Χρηματοδότηση στην Αίγυπτο. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Σεπτεμβρίου στο Κάιρο, παρουσία εκπροσώπων ρυθμιστικών αρχών, εθνικών ινστιτούτων, κορυφαίων τραπεζών, εταιρειών και άλλων stakeholders, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το μέλλον της βιώσιμης χρηματοδότησης στην Αίγυπτο.

Το πρώτο ανθρακικά ουδέτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας μεταξύ της Global Sustain και της DCarbon, η οποία έχει στόχο τη μεταφορά γνώσεων και τεχνογνωσίας, τη διεθνή ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και λύσεων, την ανάπτυξη ευκαιριών για αναδυόμενες αγορές και την προσέλκυση βιώσιμων επενδύσεων σε αιγυπτιακές τράπεζες και εταιρείες. Ο στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν να παράσχουν στον αιγυπτιακό χρηματοπιστωτικό τομέα τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις για την ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης χρηματοδότησης, την προσέλκυση και την κινητοποίηση βιώσιμης χρηματοδότησης και επενδύσεων.

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain ανέφερε σχετικά: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να γνωρίσουμε από κοντά εκπροσώπους των αιγυπτιακών θεσμών και της οικονομίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να πάνε τη βιώσιμη χρηματοδότηση ένα βήμα παραπέρα. Αυτή η μοναδική live εκπαίδευση παρείχε στον αιγυπτιακό χρηματοπιστωτικό τομέα σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη βιώσιμη επιχείρηση και ανυπομονούμε να το επαναλάβουμε σύντομα μαζί με το συνεργάτη μας DCarbon.»

close menu