Στρατηγική Συνεργασία

Η fintech Ebury εντάχθηκε στις υπηρεσίες πληρωμών της Amazon

Η διεθνής fintech Ebury έγινε μέλος του Προγράμματος Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών της Amazon (το Πρόγραμμα), κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι πωλητές που χρησιμοποιούν ιστότοπους της Amazon μπορούν να συνεχίσουν να εισπράττουν τις πληρωμές σε διαφορετικές περιοχές και νομίσματα μέσω της πλατφόρμας της Ebury.

Το Πρόγραμμα παρουσιάστηκε από την Amazon νωρίτερα το 2021, ως μέρος των συνεχών προσπαθειών της να αποτελεί το ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο κατάστημα στον κόσμο για πελάτες και πωλητές.

Οι πωλητές στην αγορά της Amazon μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την διασυνοριακή πλατφόρμα υπηρεσιών της Ebury, η οποία παρέχει λογαριασμούς συλλογής κεφαλαίων τοπικά σε 10 νομίσματα, προκειμένου να τους βοηθήσει να λαμβάνουν κεφάλαια στο τοπικό τους νόμισμα από την Amazon.

Αυτές οι δυνατότητες συναλλάγματος επιτρέπουν επίσης στις επιχειρήσεις να επαναπατρίζουν κεφάλαια με επιτυχία. Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες των προθεσμιακών συμβολαίων της Ebury συμβάλλουν στον μετριασμό του συναλλαγματικού κινδύνου τόσο για τους πωλητές όσο και για τους προμηθευτές τους, επιτυγχάνοντας σταθερότητα τιμών και ασφάλεια.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ebury Fernando Pierri, δήλωσε:

«Η ένταξη της Ebury στο Πρόγραμμα Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών αποτελεί εξαιρετικό νέο για την Ebury καθώς και για τους ηλεκτρονικούς πωλητές της Amazon που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της εταιρείας μας. Η Ebury προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συναλλάγματος στις υπηρεσίες είσπραξης, με τις δυνατότητες των προθεσμιακών συμβολαίων να βοηθούν τους πελάτες μας να αντισταθμίσουν την έκθεσή τους σε συναλλαγματικό κίνδυνο. Σε συνδυασμό με την ομάδα ειδικών μας και την καινοτόμο τεχνολογική πλατφόρμα μας, αυτές οι δυνατότητες δίνουν στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου την σιγουριά να επενδύσουν στις διεθνείς δραστηριότητές τους ακόμη και σε περιόδους μακροοικονομικής αστάθειας και να στεφθούν με επιτυχία».

TAGS:

close menu