Στελέχη

Η Εύη Τσουράκη νέα Business Unit Director στη V+O Communication

Στη διοικητική ομάδα της V+O Communication εντάσσεται η Εύη Τσουράκη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Unit Director.

Από το νέο της ρόλο, η Εύη Τσουράκη θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της επικοινωνιακής στρατηγικής για σημαντικούς πελάτες της V+O, καθώς και τη συνολική διαχείριση και εποπτεία των σχετικών λογαριασμών, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή τους.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της στον κλάδο της Επικοινωνίας, η Εύη έχει συνεργαστεί με σειρά ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, όπου διαχειρίστηκε σημαντικούς λογαριασμούς από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τη βιομηχανία και τη μεταποίηση, τον τουρισμό, το λιανεμπόριο και την τεχνολογία.

Με εκτεταμένη εμπειρία στην Εταιρική Επικοινωνία και με εξειδίκευση στην διαχείριση ευαίσθητων θεμάτων έχει αναπτύξει πληθώρα εκστρατειών επικοινωνίας για projects όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές, αναδιάρθρωσεις χρηματοπιστωτικού συστήματος, επενδυτικά προγράμματα, ανάπτυξη σχέσεων με τοπικές κοινωνίες, νομοθετικά και κανονιστικά θέματα, ιδιωτικοποιήσεις, ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων και λανσαρίσματα νέων προϊόντων.

Στο παρελθόν, ήταν επικεφαλής του Τμήματος Corporate and Legal Affairs, της Imperial Tobacco Hellas.

Η Χριστίνα Φατούρου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Εύη στην ομάδα της V+O και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία από το νέο της ρόλο. Η Εύη είναι ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία και γνώση σε θέματα Εταιρικής Επικοινωνίας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

close menu