Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Epson διευρύνει τη γκάμα των πιεστηρίων ετικετών SurePress

Η Epson επέκτεινε τη σειρά ψηφιακών πιεστηρίων ετικετών SurePress, ανακοινώνοντας δύο σημαντικές εξελίξεις. Η πρώτη αφορά στην προσθήκη του νέου πιεστηρίου SurePress L-6534 με Πορτοκαλί μελάνι, που προσφέρει διευρυμένη χρωματική παλέτα, υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα εκτύπωσης. Η δεύτερη αφορά σε μια σημαντική αναβάθμιση της σειράς SurePress 4000 με την προσθήκη των νέων μοντέλων L-4733A/AW. Με ένα νέο σύστημα μελανιού και βελτιώσεις στη διαδικασία στεγνώματος, αυτό το νέο πιεστήριο θα προσφέρει υψηλότερη παραγωγικότητα στα υποστρώματα φιλμ. Αυτές οι προσθήκες ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη σειρά πιεστηρίων SurePress UV inks και Aqueous inks, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σε διάφορους τομείς, από τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα, μέχρι βιομηχανικά και οικιακά είδη.

Το νέο SurePress L-6534VW με Πορτοκαλί μελάνι, έρχεται να συμπληρώσει το υπάρχον L-6534VW με Ψηφιακό Βερνίκι, προσφέροντας ταχύτητες εκτύπωσης έως και 50 μέτρα ανά λεπτό για εργασίες μεγάλου όγκου.
Χρησιμοποιώντας CMYK προσθέτοντας το πορτοκαλί μελάνι διευρύνεται η χρωματική γκάμα, και με το λευκό μελάνι υψηλής αδιαφάνειας που περιλαμβάνεται ως προεπιλογή, οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν τα spot χρώματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το ψηφιακό πιεστήριο χρησιμοποιεί LED UV pinning system της Epson για τον έλεγχο του μελανιού για ακόμη πιο λεπτή τονική διαβάθμιση, ευκρινέστερες εικόνες και ζωηρά χρώματα. Αυτό οδηγεί την χρωματική ακρίβεια και συνέπεια σε νέα επίπεδα, παρέχοντας στους πελάτες πιο προσαρμοσμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Το L-6534VW με πορτοκαλί μελάνι εκτυπώνει σε μεγάλη γκάμα υποστρωμάτων χαρτιού και φιλμ και προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας και υψηλή παραγωγικότητα. Ο χειρισμός μέσω οθόνης αφής απλοποιεί τη λειτουργία και το προϊόν διαθέτει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία επαλήθευσης ακροφυσίων (NVT) της Epson και αυτόματη συντήρηση της κεφαλής, για τη μείωση των απορριμμάτων και την ελαχιστοποίηση των επεμβάσεων από το χειριστή.

Μια σημαντική αναβάθμιση στη σειρά 4000 είναι η κυκλοφορία του νέου SurePress L-4733A/AW. Η σειρά 4000 είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας και αξιοπιστίας και είναι μοναδική στη χρήση μελανιού με βάση το νερό που μπορεί να εκτυπώσει τόσο σε υποστρώματα χαρτιού όσο και σε φιλμ.

Με το SurePress L-4733A/AW, το σύστημα μελάνης AQ έχει αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση παρέχοντας μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και σταθερότητα χρώματος. Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες να επιτυγχάνουν υψηλότερη παραγωγικότητα και αξιόπιστη απόδοση σε μεγαλύτερη ποικιλία υποστρωμάτων.

Το SurePress L-4733A/AW χρησιμοποιεί ένα σετ μελανιών CMYKOG, προσφέροντας μεγάλο εύρος χρωμάτων για εξαιρετική ακρίβεια και κορεσμό, ενώ η συμπερίληψη του White και Uncoated Black μελανιών διευρύνει την ευελιξία του υποστρώματος. Τα νέα αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά συντήρησης μειώνουν περαιτέρω το χρόνο συντήρησης και διακοπής λειτουργίας για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία.
Η Epson κατασκευάζει τα δικά της μελάνια και μπορεί να ελέγξει κάθε πτυχή της παραγωγής. Η Epson έχει επενδύσει σημαντικά σε συστήματα και διαδικασίες ελέγχου υγιεινής και εφαρμόζει Καλές Πρακτικές Κατασκευής. Τα μελάνια SurePress 6000 και 4000 της σειράς «συμμορφώνονται» με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς Food Contact Materials (FCMs) για τη συσκευασία τροφίμων.

Η σειρά SurePress υποστηρίζεται επίσης από το σύστημα Epson Remote Diagnostics και ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών για τη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης για όλους τους κατόχους SurePress.

«Η σειρά πιεστηρίων ετικετών SurePress της Epson έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για την ποιότητα και την ευελιξία», δήλωσε ο Trish Jones, Product Manager SurePress στην Epson Europe. «Εξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία μας και αυτή η ανακοίνωση δείχνει τη σαφή δέσμευσή μας να ικανοποιούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών».

close menu