Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η επαναστατική κάμερα Alpha 1 σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την επαγγελματική φωτογραφία

Η Sony, παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της τεχνολογίας φωτογραφικών αισθητήρων και της ψηφιακής φωτογράφισης, ανακοίνωσε την άφιξη της νέας, επαναστατικής full-frame mirrorless φωτογραφικής μηχανής, Alpha 1, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της να ηγηθεί της βιομηχανίας με έναν εκπληκτικό συνδυασμό καινοτόμων, νέων χαρακτηριστικών.

Η πιο τεχνολογικά προηγμένη, καινοτόμος φωτογραφική μηχανή που κυκλοφόρησε ποτέ από τη Sony, η Alpha 1 συνδυάζει απόδοση υψηλής ανάλυσης και υψηλής ταχύτητας σε επίπεδο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στον κόσμο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Με έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα full-frame stacked Exmor RS™ 50-megapixel, έως 120 υπολογισμούς AF/AE ανά δευτερόλεπτο, βίντεο 8K 30p 10-bit 4:2:0 και πολλά ακόμη, η Alpha 1 επιτρέπει στους δημιουργούς να απαθανατίσουν αυτά που δεν είχαν καταφέρει ποτέ πριν.

«Ακούμε πάντα τους πελάτες μας, προκαλώντας την βιομηχανία να προσφέρει νέες καινοτομίες στην αγορά που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.» είπε ο Yann Salmon Legagneur, Διευθυντής Product Marketing, Digital Imaging, της Sony Europe. «Η Alpha 1 ξεπερνά όλα τα υπάρχοντα όρια, θέτοντας μια νέα βάση για το τι μπορούν να πετύχουν οι δημιουργοί με μόνο μία κάμερα. Αυτό που μας εκπλήσσει περισσότερο – πέρα από τα διευρυμένα χαρακτηριστικά του προϊόντος – είναι η ικανότητα της Alpha 1 να αποθανατίζει αυτά που δεν είχαν αποθανατιστεί ποτέ πριν. Αυτή η κάμερα ανοίγει έναν νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων, καθιστώντας ότι ήταν προηγουμένως αδύνατο, δυνατό.»

Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος αισθητήρας εικόνας είναι κατασκευασμένος με ενσωματωμένη μνήμη και συνδυάζεται με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ XR, καθιστώντας τον ικανό να τραβάει συνεχείς λήψεις εικόνων 50,1 megapixel σε εντυπωσιακά 30fps με έως 120 υπολογισμούς AF/AE ανά δευτερόλεπτο. Οι δυνατότητες λήψης της Alpha 1 ενισχύονται επιπλέον με ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο OLED Quad-XGA 9,44 εκατομμυρίων dot, με ρυθμό ανανέωσης έως 240 fps  , κάτι που διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει blackout. Επιπλέον, για πρώτη φορά μια κάμερα της σειράς Alpha, υποστηρίζει βίντεο 8K 30p 10-bit 4:2:0. Η Alpha 1 έχει επίσης δυνατότητα καταγραφής σε 4K 120p/60p 10-bit 4:2:2, περιλαμβάνοντας και τεχνολογία χρώματος S-Cinetone. Η Alpha 1 είναι επίσης γεμάτη με λειτουργίες που ενισχύουν τους επαγγελματίες του χώρου μέσω ταχύτερης ροή εργασιών, όπως η 3,5 φορές υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς  μέσω ασύρματου FTP και πολλά ακόμη.

Πρωτόγνωρη ανάλυση και ταχύτητα

Συνεχής λήψη έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)
Η Alpha 1 απαθανατίζει στιγμές που διαφορετικά θα χάνονταν χάρη στην υψηλής-ταχύτητας απόδοσή της, παρέχοντας σε οποιονδήποτε φωτογράφο την ταχύτητα που απαιτείται για τη φωτογράφιση αντικειμένων που κινούνται γρήγορα. Η ανάγνωση υψηλής ταχύτητας από τον αισθητήρα εικόνας 50,1 megapixel και μια μεγάλη μνήμη buffer καθιστούν δυνατή τη λήψη έως 155 full frame συμπιεσμένων εικόνων RAW  ή 165 full frame εικόνων JPEG  έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) με το ηλεκτρονικό κλείστρο, διατηρώντας την πλήρη απόδοση  παρακολούθησης/ εντοπισμού AF και AE.

Με εκπληκτική ταχύτητα υπολογισμών έως και 120 AF/AE ανά δευτερόλεπτο, η Alpha 1 μπορεί να διατηρήσει εστίαση με υψηλή ακρίβεια ακόμη και για γρήγορα κινούμενα αντικείμενα. Μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την έκθεση, ακόμη και με απότομες αλλαγές στη φωτεινότητα, με χρόνο απόκρισης AE που αγγίζει τα 0,033 δευτερόλεπταii.

Προηγμένο Ηλεκτρονικό Viewfinder (Σκόπευτρο), το Πρώτο στον Κόσμοiv με ρυθμό ανανέωσης 240 fps
Συμπληρώνοντας την ικανότητα της φωτογραφικής μηχανής να τραβάει εικόνες με πρωτοφανή ταχύτητα, το viewfinder της Alpha 1 είναι το πρώτο στον κόσμοiv με ρυθμό ανανέωσηςxiv 240 fps, για εξαιρετικά ομαλή οθόνη. Το viewfinder δεν κλείνει όταν αλλάζει η έκθεση για να προσφέρει μια αδιάκοπη εικόνα και επιτρέπει την αδιάλειπτη πλαισίωση και παρακολούθηση, ακόμη και κατά τη συνεχή λήψη. Η οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας περίπου 9,44 εκατομμυρίων dots, τύπου 0,64 Quad-XGA και τα εκλεπτυσμένα οπτικά προσφέρουν την υψηλότερη ανάλυση στην κατηγορίαiv της. Προσφέρει επίσης μεγέθυνση viewfinder (σκοπεύτρου) 0,90x , διαγώνιο FOV 41° και σημείο ύψους ματιών 25mm για καθαρή, χαμηλή παραμόρφωση από γωνία σε γωνία.

Προηγμένη Αυτόματη Εστίαση
Η Sony συνεχίζει να ωθεί τα όρια της τεχνολογίας αυτόματης εστίασης με την παρουσίαση της Alpha 1, η οποία μπορεί εύκολα να παρακολουθεί πολύπλοκα, γρήγορα κινούμενα θέματα με υψηλή ακρίβεια. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει 759 σημεία ανίχνευσης φάσης στο σύστημα AF ανίχνευσης φάσης εστιακού επιπέδου υψηλής πυκνότητας που καλύπτει περίπου το 92% της επιφάνειας της εικόνας – διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αδιάλειπτη εστίαση σε περιβάλλοντα όπου διαφορετικά η εστίαση ενδέχεται να είναι δύσκολη.

Το προηγμένο Real-time Eye AF της Sony βελτιώνει την απόδοση της ανίχνευσης κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας, BIONZ XR. Εξασφαλίζει ακριβή, αξιόπιστη ανίχνευση, ακόμη και όταν το πρόσωπο του ατόμου μοιάζει να βρίσκεται μακριά. Εκτός από το βελτιωμένο AF πραγματικού χρόνου (Real-time Eye AF) σε μάτια ανθρώπων και ζώων, η Alpha 1 χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων για να παρέχει AF πραγματικού χρόνου σε μάτια πουλιώνxi, για πρώτη φορά στη σειρά φωτογραφικών μηχανών Alpha. Οι βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι διασφαλίζουν ότι η παρακολούθηση συνεχίζεται ακόμη και αν ένα ακίνητο πουλί ξαφνικά ξεκινήσει να πετάει, ή αν το πλαίσιο αλλάξει ξαφνικά .

Η Alpha 1 διαθέτει επίσης παρακολούθηση πραγματικού χρόνου (Real-time Tracking) που βασίζεται σε AI και αυτόματα διατηρεί ακριβή εστίαση. Ένας αλγόριθμος αναγνώρισης αντικειμένου χρησιμοποιεί δεδομένα χρώματος, μοτίβου (φωτεινότητα) και απόστασης (βάθος) αντικειμένου για την επεξεργασία χωρικών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο με υψηλή ταχύτητα.

Αθόρυβο, χωρίς κραδασμούς, ηλεκτρονικό κλείστρο
Η ανάγνωση υψηλής ταχύτητας από τον νέο αισθητήρα εικόνας κατέστησε δυνατή τη μείωση του rolling shutter έως και 1,5 φορές κατά τη λήψη φωτογραφιών, σε σύγκριση με την Alpha 9 II. Προσφέρει επίσης αθόρυβη συνεχή λήψη, χωρίς κραδασμούς μέσω ηλεκτρονικού κλείστρου για πρώτη φορά στον κόσμο. Το ηλεκτρονικό κλείστρο  λειτουργεί αθόρυβα, χωρίς μηχανικούς θορύβους και χωρίς κραδασμούς. Η συνεχής λήψη χωρίς πίεση είναι πλέον δυνατή ακόμα και όταν πραγματοποιείται σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού με λάμπες φθορισμού ή άλλους τύπους τεχνητού φωτισμού. Και για πρώτη φορά σε μια κάμερα Alpha, είναι δυνατός ο ηλεκτρονικός συγχρονισμός φλας κλείστρου έως και 1/200 δευτερόλεπτα . Η υπεροχή των πλεονεκτημάτων του ηλεκτρονικού κλείστρου μπορεί πλέον να φανεί ακόμη και όταν χρησιμοποιείται το φλας για διεύρυνση της ευελιξίας των λήψεων.

Σύστημα διπλού κλείστρου για συγχρονισμό φλας 1/400
Η Alpha 1 διαθέτει την υψηλότερη ταχύτηταv συγχρονισμού φλας στον κόσμο στα 1/400 δευτ. με μηχανικό κλείστρο, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την απαθανάτιση σκηνών δράσης. Εκτός από ένα κάλυμμα κλείστρου από ίνες άνθρακα, η Alpha 1 διαθέτει το πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα διπλού κλείστρου που χρησιμοποιεί ενεργοποιητή ελατηρίου και ηλεκτρομαγνητικής κίνησης, αποδίδοντας ταυτόχρονα υψηλή αντοχή και ελαφρότητα.

Βελτιώσεις λήψεων υψηλής ανάλυσης
Ακόμα και με τον υψηλό αριθμό pixel αυτού του αισθητήρα, η Alpha 1 προσφέρει υψηλή ευαισθησία με χαμηλό θόρυβο, καθώς και 15+ stops δυναμικής εμβέλειας για βίντεο και 15 stops για φωτογραφίες, για ομαλές, φυσικές διαβαθμίσεις από σκιές έως highlights χάρη στο προηγμένο σύστημα επεξεργασίας του, σε ένα ευρύ φάσμα ευαισθησίας ISO 100-32.000 (με δυνατότητα επέκτασης σε 50-102.400, κατά τη λήψη φωτογραφιών).

Επιπλέον, η νέα φωτογραφική μηχανή διαθέτει μια εξελιγμένη λειτουργία Pixel Shift Multi Shooting που συνθέτει έως και 16 εικόνες πλήρους ανάλυσης. Σε αυτήν τη λειτουργία, η φωτογραφική μηχανή μετατοπίζει με ακρίβεια τον αισθητήρα σε τμήματα ενός pixel ή μισού pixel για τη λήψη 16 ξεχωριστών εικόνων με μετατόπιση pixel που περιέχουν συνολικά δεδομένα 796,2 εκατομμύριων pixel, τα οποία στη συνέχεια συντίθενται σε μία εικόνα 199 εκατομμυρίων pixel (17.280 x 11.520 pixel), χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ηλεκτρονικών υπολογιστών Imaging Edge™ της Sony. Ο συγχρονισμός φλας έως 1/200 δευτερόλεπτα αυτής της λειτουργίας, είναι ιδανικός για φωτογράφηση αρχιτεκτονικής, έργων τέχνης ή οποιουδήποτε άλλου στατικού αντικειμένου με επίπεδο λεπτομέρειας και ακρίβεια χρωμάτων που είναι απλά εκπληκτική.

Επαγγελματική ποιότητα βίντεο

8Κ Υψηλής-Ανάλυσης Εγγραφή Βίντεο
Για πρώτη φορά σε μια κάμερα Alpha, η Alpha 1 προσφέρει 8K 30p 10-bit 4:2:0 XAVC HS εγγραφή με υπερ-δειγματοληψία 8,6K για εξαιρετική ανάλυση. Σε συνδυασμό με τη φημισμένη τεχνολογία αυτόματης εστίασης, απόδοσης διαβάθμισης και αναπαραγωγής χρωμάτων της Sony, η Alpha 1 θα βοηθήσει τον χρήστη να ολοκληρώσει το δημιουργικό του όραμα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Το υλικό 8K μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ευέλικτη επεξεργασία βίντεο 4K κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Υποστήριξη Διαφόρων Format Βίντεο για Επαγγελματίες
Η Alpha 1 προσφέρει ενσωματωμένη εγγραφή 4K εντός κάμερας έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτοviii (fps), η οποία επιτρέπει στο χρήστη να κάνει εγγραφή βίντεο αργής κίνησης έως και 5Χ . Εκτός από την υποστήριξη καταγραφής 10-bit 4:2:2, αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Long GOP συμπίεση ανάμεσα στα καρέ ή υψηλής ποιότητας Intra (All-I) συμπίεση ενδιάμεσα στα καρέ.

Η Alpha 1 διαθέτει S-Cinetone, τον ίδιο πίνακα χρωμάτων που παράγει τους ποιοτικούς τόνους χρώματος και δέρματος η FX9 και η FX6. Παρέχει φυσικούς μεσαίους τόνους, απαλά χρώματα και υπέροχα highlights για να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για πιο εκφραστικό βάθος. Η καμπύλη gamma S-Log3 καθιστά δυνατή την επίτευξη 15+ stops δυναμικού εύρους, ενώ οι ρυθμίσεις S-Gamut3 και S-Gamut3.Cine διευκολύνουν την αντιστοίχηση των λήψεων της Alpha 1 με υλικό από βιντεογράφιση των φωτογραφικών μηχανών VENICE, FX9 και άλλων επαγγελματικών καμερών κινηματογράφου.

Κατασκευή Απαγωγής Θερμότητας
Μια μοναδική κατασκευή απαγωγής θερμότητας διατηρεί τον αισθητήρα εικόνας και τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή εικόνας εντός του φυσιολογικού ορίου λειτουργίας τους, αποτρέποντας την υπερθέρμανση και διατηρώντας παράλληλα συμπαγείς τις διαστάσεις του σώματος. Αυτό καθιστά δυνατή την συνεχόμενη εγγραφή βίντεο 8K/30p για περίπου 30 λεπτά .

Υποστήριξη χειροκίνητης λήψης
Μια μηχανή σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας και γυροσκοπικοί αισθητήρες, καθώς και βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι σταθεροποίησης εικόνας, επιτυγχάνουν το πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως 5,5 step, μεγιστοποιώντας την ποιότητα των εικόνων υψηλής ανάλυσης που προέρχονται από τον αισθητήρα 50,1 megapixel της κάμερας. Η Alpha 1 διαθέτει ένα Active Mode  που προσφέρει εξαιρετική σταθεροποίηση για τη λήψη ταινιών με το χέρι. Όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές desktop υπολογιστή της Sony Catalyst Browse ή Catalyst Prepare  για διορθώσεις μετά την παραγωγή, υπάρχει μια ακριβής λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας που χρησιμοποιεί τα μεταδεδομένα που παράγονται από το ενσωματωμένο γυροσκόπιο της κάμερας.

Άλλες λειτουργίες που προσφέρει η Alpha 1 περιλαμβάνουν: Έξοδο 16-bit RAW  σε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής  μέσω HDMI για μέγιστη ευελιξία μετά την παραγωγή, προστέθηκε μια ψηφιακή διεπαφή ήχου στο Multi Interface (MI) Shoe της κάμερας για καθαρότερη εγγραφή ήχου από ένα συμβατό εξωτερικό μικρόφωνο Sony, oversampled ανάγνωση 5,8K pixel, χωρίς pixel binning για ταινίες 4K υψηλής ανάλυσης σε λειτουργία Super 35mm και περισσότερα.

Βελτιωμένη Ροή Εργασίας με Τεχνολογίες Δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της Συνδεσιμότητας με Συμβατές Συσκευές 5G
Η Alpha 1 έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί ώστε να υποστηρίζει φωτορεπόρτερ και φωτογράφους αθλημάτων που πρέπει να παραδίδουν φωτογραφίες ή ταινίες το συντομότερο δυνατό με προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας. Προσφέρει πολλές επιλογές για γρήγορες, αξιόπιστες μεταφορές αρχείων. Το ταχύτερο ενσωματωμένο ασύρματο LAN της βιομηχανίαςxiii επιτρέπει την επικοινωνία στις ζώνες των 2,4 GHz και 5 GHz  με διπλές κεραίες για την διασφάλιση αξιόπιστων επικοινωνιών. Τα 5 GHz περιλαμβάνουν υποστήριξη 2×2 MIMO (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) που προσφέρει 3,5 φορές υψηλότερη ταχύτητα ασύρματης μεταφοράς μέσω FTP από την Alpha 9 II – ένα αξιοσημείωτο προτέρημα για φωτορεπόρτερ ειδήσεων και αθλημάτων που πρέπει να παραδίδουν με αξιόπιστη ταχύτητα.

Παρέχεται επίσης μια υποδοχή USB Type-C® για την υποστήριξη υψηλής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων σε PC απομακρυσμένα (tethered) για ομαλό χειρισμό μεγάλων αρχείων εικόνας. Η Alpha 1 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη υποδοχή LAN 1000BASE-T για υψηλής ταχύτητας, σταθερές μεταφορές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης φωτογράφισης. Υποστηρίζεται το FTPS (Μεταφορά αρχείων μέσω SSL/TLS), επιτρέποντας κρυπτογράφηση SSL ή TLS για αυξημένη ασφάλεια δεδομένων.

Εκτός από το συμπιεσμένο και μη συμπιεσμένο RAW, η Alpha 1 περιλαμβάνει αποτελεσματική συμπίεση χωρίς απώλειες και χωρίς υποβάθμιση ποιότητας, Lossless Compressed RAW. Υπάρχει επίσης μια νέα ρύθμιση ποιότητας εικόνας “Light” JPEG / HEIF που οδηγεί σε μικρότερα αρχεία σε σχέση με τη ρύθμιση “Standard”, επιτρέποντας ταχύτερη παράδοση για φωτορεπόρτερ και φωτογράφους αθλημάτων που βασίζονται στην ταχύτητα. Μαζί με μια ευέλικτη ποικιλία μορφών RAW και JPEG, η Alpha 1 υποστηρίζει τη μορφή HEIF (Αρχείο εικόνας υψηλής απόδοσης) για ομαλές διαβαθμίσεις 10-bit που παρέχουν πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή ουρανού και λήψεων πορτραίτου όπου είναι απαραίτητη η λεπτή, φυσική διαβάθμιση. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από την Alpha 1 μπορούν να περικοπούν μέσα στην κάμερα με τον επιθυμητό λόγο πλευρών, το επιθυμητό μέγεθος ή θέση για ευέλικτη χρήση.

Η Alpha 1 είναι επίσης συμβατή με μια ποικιλία εφαρμογών, πρόσθετων και εργαλείων. Με το Imaging Edge Mobile και το Imaging Edge Desktop , οι επαγγελματίες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν αρχεία RAW και αρχεία που χρησιμοποιούν συμπίεση χωρίς απώλειες και να έχουν απομακρυσμένο έλεγχο Touch Tracking και Touch Focus για εύκολη λειτουργία AF. Το πρόσθετο Μεταφορά και Προσθήκη Ετικετών (Έκδ. 1.3 ή μεταγενέστερη έκδοση) μπορεί αυτόματα να συγκαλύψει φωνητικά σημειώματα που επισυνάπτονται σε αρχεία εικόνας, σε λεζάντες κειμένου ή να μεταφέρει τα αρχεία σε FTP διακομιστή από μια κινητή συσκευή. Εφαρμογές για desktop υπολογιστές τα Catalyst Browse/Catalyst Preparexxvi επιτρέπει στους επαγγελματίες να περιηγούνται και να διαχειρίζονται βίντεο κλιπ που έχουν τραβηχτεί από την κάμερα της Sony. Επιπλέον, το Remote Camera Tool  μπορεί να αλλάξει από απόσταση τις ρυθμίσεις της κάμερας και να φωτογραφίσει από έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος μέσω καλωδίου LAN και διαθέτει έναν αριθμό βελτιώσεων για την Alpha 1: ταχύτερη μεταφορά, απόκριση αφής, dual slot υποδοχή, υποστήριξη HEIF και άλλα.

Αξιόπιστη και εύκολη λειτουργικότητα
Οι επαγγελματίες χρήστες χρειάζονται κάτι περισσότερο από απλές λειτουργίες και επιδόσεις. Χρειάζονται επίσης την αξιοπιστία και την αντοχή που απαιτείται από οποιοδήποτε επαγγελματικό εργαλείο. Η Alpha 1 διαθέτει δύο υποδοχές πολυμέσων που υποστηρίζουν κάρτες UHS-I και UHS-II SDXC/SDHC, καθώς και νέες κάρτες CFexpress Type A για υψηλότερη συνολική χωρητικότητα και μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής. Διαθέτει επίσης ανθεκτικό πλαίσιο κράματος μαγνησίου, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη μπαταρία-Z, η οποία μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας το προαιρετικό VG-C4EM Vertical Grip (πωλείται ξεχωριστά), βελτιωμένη δυνατότητα απομάκρυνσης σκόνης, λειτουργία κλειστού κλείστρου κατά την απενεργοποίηση για προστασία του αισθητήρα εικόνας, καθώς και αντοχή στη σκόνη και την υγρασία  που μεγιστοποιεί την αξιοπιστία σε δύσκολα περιβάλλοντα. Περιλαμβάνει μια ανθεκτική, αξιόπιστη υποδοχή HDMI Type-A και υποστήριξη USB PD (Power Delivery), επιτρέποντας την παροχή μεγαλύτερης ισχύος από μια εξωτερική πηγή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να καταγράφουν για παρατεταμένες περιόδους κάνοντας ελάχιστη χρήση της εσωτερικής μπαταρίας.

Μια αναθεωρημένη δομή μενού παρέχει ευκολότερη πλοήγηση και η αλληλεπίδραση με το μενού μέσω αφής προσφέρει γρήγορο, πιο διαισθητικό έλεγχο με Touch Focus και Touch Tracking στην οθόνη τύπου LCD 1,44 dots (περίπου). Για εύκολη παραμετροποίηση, ένα υποσύνολο των ρυθμίσεων λήψης της κάμερας αλλάζει πλέον σύμφωνα με την επιλεγμένη λειτουργία λήψης, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη χρήση διαφορετικού διαφράγματος, ταχύτητας κλείστρου και άλλων ρυθμίσεων για λήψη φωτογραφιών και ταινιών.

Διαθεσιμότητα
Η full-frame φωτογραφική μηχανή εναλλάξιμου φακού Alpha 1 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2021.

Αποκλειστικές ιστορίες και συναρπαστικό νέο περιεχόμενο που τραβήχτηκαν με τη νέα φωτογραφική μηχανή και τα υπόλοιπα προϊόντα απεικόνισης της Sony μπορείτε να βρείτε στο www.alphauniverse.co.uk, έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει όλους τους φίλους και τους πελάτες των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α – Alpha της Sony.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν στο Alpha Universe, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο LINK..

close menu