Επιχειρήσεις

Η ElvalHalcor συμμετέχει στην «Regeneration Academy on Industry 4. Engineers» powered by Viohalco Companies

H ElvalHalcor και οι εταιρίες της Viohalco, Cenergy Holdings και Σιδενόρ επενδύουν στους νέους της χώρας μας και συνεργάζονται με το Regeneration, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε νέους/νέες του κλάδου των Μηχανικών, στηρίζοντας την προσπάθεια των πτυχιούχων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Το «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies» αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αναπτύξει τις/τους μηχανικούς του μέλλοντος εφοδιάζοντας τους με γνώσεις και δεξιότητες, εργαλεία και καλές πρακτικές της σύγχρονης Βιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ και διευκολύνοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βασικές, αλλά και προχωρημένες γνώσεις πάνω στις διαδικασίες παραγωγής της σύγχρονης Βιομηχανίας βασιζόμενες σε πρότυπα ποιότητας, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε τεχνικό επίπεδο (Production Engineering). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές όπως Project Management, Lean Management & Problem Solving, Process Management, Quality Assurance & Control, HSE Management, Data Analysis & Business Intelligence.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους, έως και 29 ετών, με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, αποφοίτους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σχολών και κατευθύνσεων όπως: Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Χημικών Μηχανικών, καθώς και των αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν ενεργό συμμετοχή σε δραστηριότητες, όπως εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά ή άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα.

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 30 Ιουνίου 2022, σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Engineering, Management, Administration, Business Analysis και Consulting.

Η περίοδος αιτήσεων ξεκίνησε στις 6 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα της αίτησης συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Regeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies

close menu