Βραβεία - Διακρίσεις

Η Cosmos Business Systems βραβεύεται ως “Outstanding Partner Award for South-Eastern Europe 2023” από την Huawei

Η Cosmos Business Systems, ως πρωτοπόρος στον τομέα της πληροφορικής και των τεχνολογικών λύσεων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έλαβε το βραβείο “Outstanding Partner for South-Eastern Europe 2023” από την Huawei. Η απονομή έλαβε χώρα στις 3 Απριλίου στο Athenaeum Intercontinental Hotel, στο πλαίσιο του Huawei Southeast European Partner Summit, φέρνοντας στο προσκήνιο την αφοσίωση και την εξαιρετική συνεισφορά της Cosmos Business Systems στην ανάπτυξη και εδραίωση των τεχνολογικών λύσεων της Huawei.

Αυτή η διάκριση αντανακλά την δέσμευση της Cosmos Business Systems να παρέχει κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, καθώς και την επιτυχή εφαρμογή καινοτόμων προτάσεων που ενισχύουν την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων. Η συνεργασία με την Huawei, ως Huawei Gold Partner έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και των επικοινωνιών, ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Cosmos Business Systems ως κορυφαίου παρόχου τεχνολογικών λύσεων.

Ο κ. Δημήτρης Δάφνης Πρόεδρος και CEO της Cosmos Business Systems δήλωσε:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση της Cosmos από την Huawei ως Southeast European Outstanding Partner 2023. Η αναγνώριση αυτή  αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του συνόλου του CBS Group σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι το αναγκαίο κίνητρο να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, στα επόμενα χρόνια! Με την βοήθεια και την συμμετοχή των στελεχών των δύο εταιρειών, είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του στόχου στην εξαιρετικά απαιτητική αγορά των δικτύων και των data centers!»

close menu