Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Canon διευρύνει το portfolio λύσεων Α3 για υβριδικό περιβάλλον εργασίας σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους

Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων σειρών προϊόντων, imageRUNNER C3226i και imageRUNNER ADVANCE DX C3800, σχεδιασμένων για αποτελεσματική, ασφαλή υβριδική εργασία. Οι νεότερες αυτές προσθήκες διευρύνουν και συμπληρώνουν το portfolio της εταιρείας σε έγχρωμα πολυμηχανήματα γραφείου Α3 με στόχο να προσφέρουν λύσεις για κάθε προϋπολογισμό, μέγεθος επιχείρησης και εργασιακό περιβάλλον.

Καθώς πολλές επιχειρήσεις αναπτύσσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές υβριδικής εργασίας, το προσωπικό θα μετακινείται μεταξύ κεντρικών γραφείων, κόμβων συνεργασίας και απομακρυσμένων εργασιακών χώρων. Για αυτόν το νέο τρόπο εργασίας, ο κοινόχρηστος εξοπλισμός όπως είναι τα έγχρωμα πολυμηχανήματα Α3, θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διασφάλιση της απαραίτητης υποδομής και στην διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των επιχειρήσεων. Οι νέες συσκευές της Canon προσφέρουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα, παραγωγικότητα, βιωσιμότητα και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να υποστηρίξουν την ασφαλή συνεργασία στους παραπάνω διαφορετικούς χώρους εργασίας.

Παραγωγική και ασφαλή υβριδική εργασία για κάθε μεγέθους επιχείρηση
Το νέο imageRUNNER C3226i είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει την παραγωγικότητα σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας, με μία σειρά χαρακτηριστικών για βελτιωμένες επιδόσεις και χρηστικότητα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ελεγκτή και ταχύτερες εκτυπώσεις 26 σελίδων/λεπτό (σ.α.λ.). Επιπλέον, μια νέα ενημέρωση της πλατφόρμας uniFLOW 2021.2 επιτρέπει εκτεταμένη σάρωση και εκτύπωση από το cloud καθώς και σύνδεση με το Microsoft Teams, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν καλύτερα ένα συνδυασμό cloud και on-premise τεχνολογίας. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πάντα πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας και συνεργασίας απ’ όπου και αν εργάζονται.

Εξοπλισμένο με τα χαρακτηριστικά εύκολης συντήρησης της υφιστάμενες σειράς imageRUNNER DX, το πολυμηχάνημα imageRUNNER C3226i είναι εύκολο και απλό στην καθημερινή χρήση, μεγιστοποιώντας τον χρόνο λειτουργίας.

Η υβριδική εργασία μπορεί επίσης να παρουσιάσει νέες προκλήσεις ασφαλείας, καθώς οι εργαζόμενοι μοιράζονται πληροφορίες σε διάφορες τοποθεσίες, ορισμένες φορές εκτός του τοπικού εταιρικού δικτύου ή χρησιμοποιώντας τις προσωπικές τους συσκευές. Με τις κυβερνοεπιθέσεις να αυξάνονται1, η ασφάλεια είναι κάτι για το οποίο οι εταιρείες δεν πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους. Οι δυνατότητες ασφαλείας του imageRUNNER C3226i βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτές της τρέχουσας σειράς imageRUNNER ADVANCE DX, με McAfee Embedded Control, SIEM, TLS 1.3 και λειτουργία Force Hold Print. Ενισχύοντας τις συσκευές imageRUNNER με τα στάνταρ χαρακτηριστικά ασφαλείας της Canon για επιχειρήσεις, οι συνεργάτες της Canon μπορούν τώρα να προσφέρουν ολοκληρωμένη υποστήριξη σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους ή προϋπολογισμού διασφαλίζοντας ασφαλή και ομαλή λειτουργία.

Νέες ψηφιακές δυνατότητες για επιχειρήσεις σε φάση μετασχηματισμού
Η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C3800 βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά μοντέλων Α3, σχεδιασμένων ειδικά για τμήματα με υψηλές απατήσεις παραγωγικότητας και επιχειρήσεις σε φάση ενίσχυσης των προσπαθειών τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Προσφέρει όλα τα οφέλη σε επίπεδο χρηστικότητας και ευκολιών του imageRUNNER C3226i, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίσεων uniFLOW 2021.2 καθώς και επιπλέον χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και ασφάλειας που ταιριάζουν σε πολυάσχολα υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας. Με ταχύτητα σάρωσης εικόνων (image capture rate)270 εικόνες ανά λεπτό (ipm), οι συσκευές προσφέρουν ταχείς ρυθμούς μετατροπής των εντύπων σε ψηφιακή μορφή, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν γρήγορα να δημιουργούν και να μοιράζονται αντίγραφα με τους συναδέλφους τους που βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία.

Η σειρά συνεργάζεται απρόσκοπτα με λογισμικό τρίτων κατασκευαστών όπως το Therefore Online και το IRIS καθώς και την βασισμένη στο cloud υπηρεσία διαχείρισης εγγράφων Cloud Workspace Collaboration – Process Automation της Canon που προσαρμόζεται εύκολα σε εξατομικευμένες ροές εργασίας επιχειρήσεων χωρίς να απαιτείται πολύπλοκη διαμόρφωση. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω NFC και BlueTooth καθώς και η συμβατότητα με uniFLOW και uniFLOW Online, προσφέρουν στη σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C3800 δυνατότητα συνεργασίας με άλλες συσκευές και λύσεις στα ευρύτερα πλαίσια των ροών εργασίας ενός οργανισμού. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε κάθε συσκευή πολύ εύκολα καθώς μετακινούνται εντός και εκτός γραφείου και να έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και εργαλεία λογισμικού, ως ενιαία ολοκληρωμένη λύση για αποτελεσματική και απρόσκοπτη υβριδική εργασιακή εμπειρία.

Άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά καθιστούν τη σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C3800 ιδανική για πολύπλοκα, υψηλής έντασης εργασιακά περιβάλλονται, όπως είναι η γρήγορη εκτύπωση έως 35 ppm και η τήρηση των υψηλοτέρων στάνταρ ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης Common Criteria.

Η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C3800 μοιράζεται το ίδιο υλικό, εξαρτήματα και αξεσουάρ με το imageRUNNER C3226i, μειώνοντας το κόστος συντήρησης και τήρησης αναλωσίμων για τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν και τις δύο συσκευές στον εξοπλισμό τους.

Ο Taz Nakamasu, executive vice president B2B Document Solutions, Canon Europe σχολιάζει: «Καθώς οι επιχειρήσεις αρχίζουν να ανοίγουν ξανά τα γραφεία τους, πολλές υιοθετούν νέους, σε μεγαλύτερο ποσοστό υβριδικούς τρόπους εργασίας, δημιουργώντας μια ευέλικτη προσέγγιση που επιτρέπει στους εργαζόμενους να μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται τα έγγραφα τους ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Το ευρύ portfolio μας καλύπτει ήδη μια μεγάλη ποικιλία υβριδικών μοντέλων εργασίας και αυτές οι νεότερες προσθήκες συνεχίζουν να το ενισχύουν.
«Η διατήρηση της ευαισθητοποίησής μας σχετικά με τις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας, όπως επίσης και η εξέλιξη του portfolio μας για να μπορεί όχι μόνο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές αλλά και να τις υπερβεί.»

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους συνδέσμους:
https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-c3226i/
https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-c3800-series/

Σημειώνεται επίσης ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων εξαρτάται από τους εκάστοτε περιορισμούς παραγωγής λόγω COVID19 σε μέρη του εξοπλισμού που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση τους.

TAGS:

close menu