Έργα - Εγκαταστάσεις

H Vital Networks ανέπτυξε την τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα του DORYSSA HOTEL & RESORT

  • Το DORYSSA HOTEL & RESORT 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Σάμο , στο πλαίσιο του ψηφιακού του μετασχηματισμού επέλεξε την τηλεπικοινωνιακή λύση τηςFORTINET στην πρόσφατη ανακαίνιση του αναθέτοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στην VITAL NETWORKS.
  • Στόχος ήταν η δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασιακής εμπειρίας στο ξενοδοχείο, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους της επιχείρησης.
  • Η επιλογή της τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας σε περιβάλλον VIRTUAL MACHINE, προσφέρει στο DORYSSA HOTEL & RESORT την δυνατότητα ενοποίησης των  επικοινωνιών, παρέχοντας στους πελάτες της μια λύση που τους επιτρέπει να χειρίζονται όλες τις επαγγελματικές τους επικοινωνίες από την  συσκευή της επιλογής τους: φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο δωματίου ή οικιακό τηλέφωνο – χρησιμοποιώντας ενσύρματες, ασύρματες ή ευρυζωνικές  συνδέσεις.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο υλοποιήθηκε σε περιβάλλον VIRTUAL MACHINE της FORTIVOICE προϊόν του οίκου FORTINET αναπτύχθηκε για την κάλυψη 2.000 εσωτερικών τερματικών, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα πέραν των χώρων του οικήματος του ξενοδοχείου, σε 150 σπίτια και το κάθε ένα από αυτά είναι σε διαφορετική διαμόρφωση σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του νησιού της Σάμου. Η παραπάνω λύση συνθέτει σαφώς το μεγαλύτερο έργο του οίκου FORTINET που εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχειακό περιβάλλον στον ελληνικό χώρο & αποτελεί μια από τις κορυφαίες λύσεις τηλεφωνίας μεγάλων επιχειρήσεων στον κόσμο.
  • Η εκπόνηση της μελέτης, ο σχεδιασμός η εγκατάσταση και η συντήρηση όλου του έργου ολοκληρώθηκε από την VITAL NETWORKS, εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της FORTINET.

Ο κος Μάνος Βαλής ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου DORYSSA HOTEL & RESORT, δήλωσε σχετικά:. Η επιλογή της λύσης FORTINET αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς και το αποτέλεσμά μας δικαίωσε. Το τηλεφωνικό κέντρο της FORTIVOICE το οποίο λειτουργεί απρόσκοπτα στον ανακαινισμένο χώρο στην Σάμο μας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Απ’ την πρώτη επαφή με την πλατφόρμα της FORTIVOICE διαπιστώσαμε την ευκολία εγκατάστασης, παραμετροποίησης και επέκτασής της.

Φυσικά, το καταρτισμένο προσωπικό της VITAL NETWORKS τις ημέρες της εγκατάστασης και σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον λόγω της πανδημίας του covid-19 κατάφερε να ολοκληρώσει το όλο έργο

  • , και αυτό ήταν ένα επιπλέον στοιχείο που ενίσχυσε την εμπιστοσύνη μας.
close menu