Επιχειρήσεις

Η SiEBEN-Pobuca συμμετέχει ως IT Sponsor στην εκδήλωση «The artificially intelligent HEALTHCARE SECTOR» του The Economist

Η SiEBEN-Pobuca, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor.

Η εκδήλωση με τίτλο “The artificially intelligent HEALTHCARE SECTOR” λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 24/09, στο Grand Hyatt Athens.

Η εκδήλωση σε συνεργασία με το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συγκεντρώνει ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μετάσχουν σε μία συζήτηση, στο πλαίσιο της οποίας θα τεθούν και ερωτήματα ανοιχτής ψηφοφορίας προς το κοινό.

Ο Σταύρος ΛαγγούσηςCTO & ΑΙ evangelist της SiEBEN-Pobuca, συμμετέχει στις 15:45 σε πάνελ, με τίτλο «Radical Innovation for the Healthcare of the Future» τονίζοντας ότι υπάρχουν καινοτόμοι λύσεις από τα πεδία της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και της ανάλυσης δεδομένων, που μπορούν να βελτιώσουν τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη μακροχρόνια περίθαλψη.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής.

close menu