Εκδηλώσεις

H Κωτσόβολος με το Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos στην ΧΕΝΙΑ 2022

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, θα δώσει για 5η συνεχόμενη χρονιά το παρών με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας K2B – Business empowerment by Kotsovolos, σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που αφορούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, αυτόν της ΧΕΝΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί στην Metropolitan Expo από τις 26 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Με ένα σύγχρονο περίπτερο, στη θέση Hall 01 | B02-C01, η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει για ακόμα μια χρονιά στον ξενοδοχειακό κλάδο τις K2B ολοκληρωμένες της υπηρεσίες, καθώς και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για την ενδυνάμωση του ξενοδοχείου, θα προσφέρει πλήρη ενημέρωση σχετικά με προγράμματα επιδότησης του κλάδου μέσω ενός infopoint και με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας Κ2Β θα καλύψει κάθε επαγγελματική ανάγκη των επισκεπτών.

Το K2B – Business empowerment by Kotsovolos στοχεύει στην ενδυνάμωση του σύγχρονου ξενοδοχείου με καινοτόμες λύσεις όπως:

  • Διαχείριση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV2SERVE”, για προσωποποιημένο περιεχόμενο στις τηλεοράσεις των δωματίων του ξενοδοχείου.
  • Ψηφιακές σημάνσεις “ SIGNAGE2DISPLAY ”, μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου.
  • Ηλεκτρονικές ετικέτες “E-LABELS2INFORM”, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει το ξενοδοχείο.
  • Διασφάλιση ποιότητας αέρα “AIR2BREATHE”, για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών του ξενοδοχείου.
  • Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων “E-CHARGE2MOBILIZE”, για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στους πελάτες τους.

Το Κ2Β – Βusiness empowerment by Kotsovolos γίνεται πλέον για τις επιχειρήσεις ένας πολύτιμος technology partner. Με 18 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, μία εξιδεικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών, αμεσότητα παραδόσεων σε πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία στις επιχειρήσεις. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για online αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος b2b.kotsovolos.gr, αποκλειστικά για πελάτες Β2Β, αλλά και μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής με περισσότερους από 100 Call Agents για άμεση εξυπηρέτηση (210 28 99 800).

Το K2B – Business empowerment by Kotsovolos, με κεντρικό μήνυμα «Εμπνέουμε και ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις, να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα με την τεχνολογία», θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον σύγχρονο ξενοδόχο, να προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και ευέλικτους τρόπους πληρωμής σε κάθε επιχείρηση, εξασφαλίζοντας τη μετάβασή της στο αύριο.

Μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες λύσεις K2B – Business empowerment by Kotsovolos κάνοντας κλικ εδώ.

close menu