Επιχειρήσεις

H interworks.cloud συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση “Ποσειδώνια” 2022

Η interworks.cloud, ο κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δίνει το “παρών” στα Ποσειδώνια 2022, στο πλευρό του συνεργάτη της, ΤicTac. H Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 10 Ιουνίου 2022 στην Αθήνα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του κλάδου καθώς συγκεντρώνει το βλέμμα της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Πάντα στο πλευρό των συνεργατών της, η interworks.cloud ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με την Acronis, παγκόσμιο ηγέτη στην κυβερνοασφάλεια, στο περίπτερο της Τic Tac. Η Τic Tac ιδρύθηκε το 1999, και ήταν η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που δραστηριοποιήθηκε και εξειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων, βοηθώντας επιχειρήσεις σε Data Recovery & Digital Investigations. Ταυτόχρονα, η interworks.cloud συνεργάζεται με την Acronis για να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες cloud στους συνεργάτες της ώστε να διαβεβαιώσουν την επιχειρησιακή συνέχεια των πελατών τους.

Στον τομέα της ναυτιλίας οι ανάγκες για κυβερνοασφάλεια αυξάνονται και, όπως αναφέρει η CyberOwl,η ναυτιλιακή βιομηχανία δαπανάει 3 εκ. δολάρια ετησίως για να αντιμετωπίσει ζημίες από κυβερνοεπιθέσεις. Βέβαια, η ανάγκη για κυβερνοασφάλεια αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με τη Juniper Research, κορυφαία εταιρεία ανάλυσης στον τομέα της τεχνολογίας, οι ζημίες που θα υποστούν οι εταιρείες εξαιτίας του cybercrime θα φτάσουν  5 τρισ. δολάρια μέχρι το 2024. Και με την συντριπτική πλειοψηφία των αγαθών του παγκόσμιου εμπορίου να ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς, η κυβερνοασφάλεια στη ναυτιλία είναι υψίστης σημασίας.

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της interworks.cloud, Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στα Ποσειδώνια φέτος, τη σημαντικότερη εκδήλωση στον τομέα της ναυτιλίας. Πολύ περισσότερο μας χαροποιεί το γεγονός ότι μας δίνεται η δυνατότητα να το κάνουμε με φυσική παρουσία, μετά από δύο χρόνια αποκλειστικά ψηφιακών εκδηλώσεων. Η interworks.cloud, πάντα στο πλευρό του συνεργατών, στηρίζει το οικοσύστημα παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες cloud και με αυτήν την ιδιότητα είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας φιλοξενεί η Tic Tac στο booth της.  Η προστασία από τις κυβερνοεπιθέσεις παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, οι οποίες μεταφέρουν αυξητικά τις κρίσιμες λειτουργίες τους στο cloud. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε με τους επισκέπτες πώς μπορούν να προστατέψουν την επιχείρησή τους με προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας».

H interworks.cloud μαζί με την Tic Tac θα σας περιμένουν στο Stand: 1.553 Hall: 1

close menu