Έργα - Εγκαταστάσεις

H iNFINITUM ανέλαβε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Europa Profil Αλουμίνιο

H EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, εμπιστεύτηκε στην iNFINITUM το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού της που θα αφορά τόσο στην κεντρική εργοστασιακή μονάδα της εταιρίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας όσο και σε πολλαπλά άλλα σημεία παρουσίας της ανά την Ελλάδα. Η  iNFINITUM ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη της λύσης εκσυγχρονισμού των τεχνολογικών υποδομών της ισχυρότερης εταιρίας διέλασης στην Ελλάδα, βασισμένη στην αρχιτεκτονική Fortinet Security Fabric.

Η νέα αρχιτεκτονική που πρόκειται να υιοθετηθεί, αποτελείται από cluster next generation Firewalls, ενιαίο δίκτυο LAN υψηλών ταχυτήτων το οποίο επεκτείνεται και ασύρματα με τεχνολογία Wi-Fi6, end point protection με μηχανισμούς antivirus, sandboxing, τηλεμετρίας, κ.α. Από την ολοκληρωμένη λύση, δεν θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία Secure SD-Wan για την επιτάχυνση των κρίσιμων εφαρμογών και την απλοποίηση των συνδέσεων WAN, καθώς και η αποτελεσματική κεντρική Διαχείριση και Monitoring της νέας υποδομής.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ θα επιτύχει εκσυγχρονισμό, επιτάχυνση και ταυτόχρονα απλοποίηση των ΙΤ διαδικασιών της μέσω χρήσης και μηχανισμών Artificial Intelligence, εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και διασφάλιση της συνεχούς απρόσκοπτης λειτουργίας και διαθεσιμότητας των κρίσιμων εφαρμογών και υποδομών της μέσω και της αποτελεσματικής προστασίας από κυβερνοκινδύνους.

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM προσφέρει ενδεδειγμένες, προηγμένες και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και οργανισμούς. Διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες τεχνολογίες και πάντα δίπλα στις ανάγκες του πελάτη, να υλοποιεί τις πιο ασφαλείς και ωφέλιμες λύσεις έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τους διαρκώς εξελισσόμενους ρυθμούς της αγοράς.

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.

close menu