Επιχειρήσεις

H Euler Hermes μετονομάζεται σε Allianz Trade και αποκτά πλεονέκτημα για το μέλλον

Με αλλαγή εμπορικής ονομασίας υποδέχεται την νέα εποχή ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση πιστώσεων Euler Hermes, πλήρες μέλος του Ομίλου Allianz από το 2018. H Euler Hermes μετονομάζεται σε Allianz Trade με στόχο να υλοποιήσει τα στρατηγικά της σχέδια για το 2025.
Για περισσότερα από 100 χρόνια σε 52 χώρες παρέχει σε εταιρείες όλων των μεγεθών ισχυρά εργαλεία για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να προστατεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων και εγγυητικές επιστολές με στόχο τη πρόβλεψη και το μετριασμός των κινδύνων.
«Η ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής μας.
Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για πελάτες που δραστηριοποιούνται σε εθνικές και παγκόσμιες οικονομίες, επειδή η εμπορική πίστωση διασφαλίζει τη νομιμότητα και την επιτυχή εκτέλεση των επιχειρηματικών συναλλαγών.
Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην αποστολή μας για έγκαιρη, ακριβή ενημέρωση και συνετές, σταθερές υπηρεσίες που βασίζονται στη μεγάλη εμπειρία μας.
Μπαίνουμε σε μια νέα, συναρπαστική φάση για την εταιρεία μας και είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την αλλαγή επωνυμίας σε Allianz Trade», τονίζει μεταξύ άλλων η Clarisse Kopff Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Trade.

Η μετονομασία πλεονέκτημα για το μέλλον

Η νέα επωνυμία θα υποστηρίξει άμεσα την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου για το 2025 το οποίο στηρίζεται σε τρεις πυλώνες:
• Επέκταση των βασικών δραστηριοτήτων: Στοχεύει να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων με ενίσχυση υποδομών και πολυκαναλαική διανομή.
• Μηχανές ανάπτυξης κλίμακας: Σχεδιάζει να αναπτύξει μηχανισμούς όπως λύσεις εγγυήσεων και ειδικών λύσεων (Μονάδα Κάλυψης Συναλλαγών & Υπέρβασης Απώλειας).
• Προετοιμασία για τον νέο κόσμο: Επικεντρώνεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό καθώς και να αναπτύξει την δυνατότητα εμπορίου B2B στο διαδίκτυο.

Προβλέπουμε τον εμπορικό και πιστωτικό κίνδυνο

Η Allianz Trade εξειδικευμένη ασφαλιστική στους τομείς των εγγυήσεων, της είσπραξης απαιτήσεων, της εμπορικής πίστωσης και του πολιτικού κινδύνου αποζημιώνει για επισφαλή χρέη αλλά και προβλέπει καταστάσεις αφερεγγυότητας.
Με έδρα το Παρίσι, η Allianz Trade είναι παρούσα σε 52 χώρες με 5.500 υπαλλήλους.
To 2021, o ενοποιημένος κύκλος εργασιών μας ανήλθε στα 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ και οι ασφαλισμένες επιχειρηματικές συναλλαγές παγκοσμίως αντιπροσώπευσαν έκθεση ύψους 931 δισ. ευρώ.

close menu