Εκδηλώσεις

H ΕΑΒ στην έκθεση AUSA 2021

Η εταιρεία συμμετείχε στο Εθνικό Περίπτερο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία συμμετείχε στην αμυντική έκθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, AUSA 2021 Annual Meeting and Exposition, στο πλαίσιο του Εθνικού Περιπτέρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας-Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων και της Enterprise Greece. Πρόκειται για τη σημαντικότερη αμυντική έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κορυφαίες αμερικανικές και διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες παρουσιάζουν τα επιτεύγματά τους. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2021 στην Ουάσιγκτον.

Τα στελέχη της ΕΑΒ, η οποία έχει ήδη κορυφαίες συνεργασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποίησαν συναντήσεις με αμερικανικές εταιρείες όπως η Northrop Grumman, Boeing, Raytheon, Elbit Systems of America, Adventure Aviation, AAR, Alion Science & Technology. Οι ξένες αποστολές και οι επισκέπτες του περιπτέρου, ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες, την τεχνογνωσία, την κατάρτιση και τις ανεξάντλητες δυνατότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου τελέσθηκαν από τον Jack Haley, Brigadier General, U.S. Army Retired, Vice President Membership & Meetings AUSA, την κα. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τον κ. Νικόλαο Μπακατσέλο Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τον κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο Γενικό Διευθυντή ΓΔΑΕΕ, την Μs. Heidi Grant Director, Defense Security Cooperation Agency και την κα. Mπέτυ Αλεξανδροπούλου Executive Director & Member of the BoD, Enterprise Greece. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, εκπρόσωποι ξένων αποστολών και άλλοι επίσημοι.

Το Εθνικό Περίπτερο οργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο.

close menu