Έρευνα & Καινοτομία

H Deloitte δημιουργεί hub καινοτομίας σε Βόλο και Θράκη

Την πρόθεση της να ιδρύσει νέα τεχνολογικά κέντρα “hubs” στη χώρα έκανε γνωστή η Deloitte κατά την διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης, και παράλληλα η εταιρεία επιχειρεί τον μετασχηματισμό της από εταιρεία Auditing σε επιχείρηση Τεχνολογίας.

Η εταιρεία διερευνεί την εγκατάσταση υποδομών σε Βόλο και Θράκη μετρά την αντίστοιχη εγκατάσταση σε Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης και Γιάννενα.

Όπως είπε χθες ο Νίκος Χριστοδούλου, Partner Consulting Leader της Deloitte, η εταιρεία εξετάζει σοβαρά τις δύο αυτές περιοχές, καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναζητά, έχοντας εγγύτητα σε πανεπιστήμια και αποτελώντας φυτώρια νέων στελεχών.

Οι οικονομικές επιδόσεις της η Deloitte αναπτύσσονται με ρυθμό της τάξης του 20% την τελευταία 5ετία (σ.σ.: 30-40% στις υπηρεσίες consulting), και το τελευταίο οικονομικό έτος Μάιος 2022-Μάιος 2023 έκλεισε με πωλήσεις 160 εκατ. ευρώ και ανεκτέλεστο σχεδόν διπλάσιο των εσόδων της. Αντίστοιχα, ανοδικά κινείται και το τρέχον έτος, με τη διοίκησή της να χαρακτηρίζει το 2024 εξαιρετική χρονιά.

Η συνέχεια εδώ:

TAGS:

close menu