Πληροφορική

Η Data Communication «μένει σπίτι» και συνεχίζει απρόσκοπτα την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών της

Η Data Communication αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των καιρών και έχοντας ως πρώτιστο στόχο την ασφάλεια των εργαζόμενων, των συνεργατών και των πελατών της, αλλά και την κοινωνική ευθύνη για τον περιορισμό της διασποράς, εφάρμοσε ταχύτατα ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης δράσης. Η σταδιακή εφαρμογή του, επιτρέπει στην εταιρεία πληροφορικής να τηρεί τη διπλή δέσμευσή της για ασφαλές περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της και για συνεχή λειτουργία και υποστήριξη των πελατών της.

Συγκεκριμένα, από την πρώτη στιγμή δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες και λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της ατομικής υγείας των εργαζομένων και τον καθαρισμό των χώρων. Από χθες, 16/3, το 80% του ανθρώπινου δυναμικού της Data Communication εργάζεται απομακρυσμένα, ενώ στις εγκαταστάσεις της, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπάρχει πλέον μόνο το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.

Δουλεύοντας από το σπίτι, με χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών τηλε-εργασίας, που επιτρέπουν τη σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο και τις λοιπές εταιρικές υποδομές, αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία των μελών των ομάδων, τα στελέχη της Data Communication μπορούν άμεσα να διαχειρίζονται όλα τα καθημερινά αιτήματα των πελατών και να δίνουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα, οι προσωπικές συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες αντικαθίστανται από τηλε-διασκέψεις, μέσω των οποίων τα στελέχη της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν εικονικές «επισκέψεις πελάτη». Τέλος, η Data Communication μέσω της ιστοσελίδας της www.datacommunication.gr προσφέρει πολλαπλά κανάλια υποστήριξης και εξυπηρέτησης σε 24Χ7 βάση, ώστε οι χρήστες των εφαρμογών της να βρίσκουν άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματα, να λύνουν απορίες, αλλά και να ενημερώνονται από πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

close menu