Επιχειρήσεις

H Coca-Cola HBC εξαγοράζει την ιρλανδική BDS Vending 

Η BDS Vending, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια καθιερωμένη επιχείρηση υπηρεσιών αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με δυναμικό περίπου 2.000 μηχανημάτων αυτόματης πώλησης

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 100% της BDS Vending Solutions Ltd στην Ιρλανδία κατέληξε η θυγατρική της Coca Cola HBC με την ονομασία Coca-Cola HBC Northern Ireland Limited.

Η BDS Vending, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια καθιερωμένη επιχείρηση υπηρεσιών αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με δυναμικό περίπου 2.000 μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Οι δύο ιδρυτές, ο David Mullan και ο Brian Berry, συμφώνησαν να υποστηρίξουν τη μετάβαση ιδιοκτησίας της BDS Vending μετά την ολοκλήρωση της Προτεινόμενης Συναλλαγής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά της BDS Vending είναι συνεπής με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC να ενισχύσει τις δυνατότητές της από τη διαδρομή προς την αγορά, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης τελευταίου μιλίου, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσει κερδοφόρες ευκαιρίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο κρύων και ζεστών ροφημάτων και σνακ.

Επιπλέον, σημειώνεται πως η BDS Vending παρέχει ένα πολύτιμο δομικό στοιχείο, με αποδεδειγμένη τεχνολογία και υπηρεσίες, από τις οποίες η Coca-Cola HBC σχεδιάζει να αναπτύξει πρόσθετες δυνατότητες σε όλες τις αγορές της. Η Προτεινόμενη Συναλλαγή υπόκειται σε έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας των Καταναλωτών (CCPC) στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

close menu