Τράπεζες

H BAWAG P.S.K. επιλέγει τη SIA για τη διαχείριση των καρτών πληρωμών στην Αυστρία

Η BAWAG P.S.K, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Αυστρία με 2,3 εκατομμύρια πελάτες, επέλεξε τη SIA, μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας σε υπηρεσίες πληρωμών και υποδομών, που ελέγχεται από την CPD Equity, σαν τεχνολογικό εταίρο για τη διαχείριση και την επεξεργασία του χαρτοφυλακίου των πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών που εκδίδονται από την BAWAG P.S.K, την easybank και την Paylife.

H SIA επεκτείνει την συνεργασία της με την BAWAG, η οποία μπορεί να επικεντρωθεί στις βασικές δραστηριότητές της, ενώ παράλληλα επωφελείται από συνεργίες πληροφορικής με την εύκολη ενσωμάτωση, τυποποίηση και διαλειτουργικότητα που εγγυάται η τεχνολογική υποδομή της SIA. Η SIA θα συνεχίσει να προσφέρει διάφορες προηγμένες υπηρεσίες για την εξέλιξη των προϊόντων καρτών της τράπεζας, επιτρέποντας στην BAWAG P.S.K. να επεκτείνει το αποτύπωμα της στο ψηφιακό οικοσύστημα.

«Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της BAWAG, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας μας για τη διαχείριση και την επεξεργασία του χαρτοφυλακίου των καρτών πληρωμών, αντιπροσωπεύοντας ένα σημαντικό μέρος της Αυστριακής αγοράς. Επιβεβαιώνει το ρόλο της SIA στην Ευρώπη ως προτιμητέο τεχνολογικό εταίρο που υποστηρίζει τραπεζικές και χρηματοοικονομικές κοινότητες στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις των επιχειρήσεων ψηφιακών πληρωμών, χάρη στη σημαντική τεχνογνωσία και τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα », δήλωσε η Cristina Astore, Northwest Europe and DACH Region Sales Director της SIA.

close menu