Προϊόντα-Υπηρεσίες

H Apple παρουσίασε το iPhone των φτωχών και το Apple Studio των 11 χιλ. δολαρίων

Με ανάμικτα συναισθήματα και προϊόντα για όλα (σχεδόν) τα πορτοφόλια ολοκληρώθηκε το event της Apple, στο οποίο η εταιρεία παρουσίασε τα νέα της μοντέλα.

Ξεχώρισε το νέο οικονομικό μοντέλο iPhone SE 2022, που αποτελεί αναβάθμιση του μοντέλου που είχε παρουσιάσει πριν από 2 χρόνια, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 429 δολάρια για το βασικό μοντέλο στα 64 GB (έναντι 399 δολαρίων του προηγούμενου). Η συσκευή προορίζεται για όσους θέλουν ένα βασικό μοντέλο Apple χωρίς να ενδιαφέρονται για τον σχεδιασμό και τα ακριβά υλικά των μεγαλύτερων εκδόσεων και έρχεται με οθόνη 4,7 ιντσών, επεξεργαστή Α15 Bionic και είναι συμβατή με 5G.

Ταυτόχρονα, η Apple παρουσίασε το Apple Studio, το οποίο αποτελείται από τον υπολογιστή Mac Studio και την οθόνη Studio Display, τα οποία προορίζονται να συνδυαστούν, αλλά όπως αναμένεται, αγοράζονται ξεχωριστά για να επιτρέψουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους. Για να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία του “Apple Studio”, οι πελάτες θα πρέπει να αγοράσουν το ίδιο το Mac Studio μαζί με την οθόνη 27 ιντσών και τα αξεσουάρ ξεχωριστά.

Ενώ το Mac Studio ξεκινά από 1999 δολάρια, το μοντέλο M1 Max με τα υψηλότερα specs, το οποίο διαθέτει CPU 10 πυρήνων, GPU 32 πυρήνων, μνήμη 64 GB και αποθηκευτικό χώρο 8TB, κοστίζει 4.999 δολάρια.

Η προσθήκη με τα υψηλότερα specs της οθόνης Studio Display με γυαλί νανο-υφής και η αναβαθμισμένη κλίση και το ρυθμιζόμενο ύψος, καθώς και το νέο Magic Keyboard θα ωθήσουν το συνολικό κόστος στα 7.497 δολάρια, συν επιπλέον 99 δολάρια Magic Mouse ή 149 δολάρια για ένα Magic Trackpad.

Για όσους θέλουν την πραγματικά μέγιστη απόδοση, το Mac Studio με το ολοκαίνουργιο M1 Ultra, το οποίο διαθέτει CPU 20 πυρήνων, GPU 64 πυρήνων, μνήμη 128 GB και αποθηκευτικό χώρο 8TB, κοστίζει 7.999 δολάρια μόνο του, χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο ή ποντίκι / επιφάνεια αφής.

Σε αυτή την περίπτωση με την Studio Display και τα αξεσουάρ, η πλήρης εμπειρία “Apple Studio” θα κοστίσει στους πελάτες 10.497 δολάρια, συν την επιλογή πληκτρολογίου και επιφάνειας αφής και προφανώς μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα αν πρέπει να χρησιμοποιηθούν πολλές οθόνες.

close menu