Εκπαίδευση - Κατάρτιση

GR.EC.A: “BLACK FRIDAY εν μέσω COVID”

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), παρατηρώντας τις ανάγκες και τις προκλήσεις που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο του Lockdown της άνοιξης, διοργανώνει ένα Webinar με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία των ελληνικών e-shops για την επερχόμενη πρόκληση  “BLACK FRIDAY 2020”.

Το Δ.Σ. του GR.EC.A. ανέλαβε την πρωτοβουλία δημιουργίας ενός διήμερου Webinar με τίτλο “Black Friday εν μέσω Covid” με στόχο να βοηθήσει τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει δημιουργήσει η νέα τάξη πραγμάτων.

Στελέχη κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι Google, Facebook,           i-Prospect, BestPrice, Skroutz, The Jones, Ira Media, Verizon Media, Reprise, Project Agora, Logika, Socital θα βρίσκονται ως ομιλητές προσφέροντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους, παρουσίαζοντας προτάσεις & καλές πρακτικές σε θέματα όπως:

  • Καταναλωτικές τάσεις στην εποχή του COVID-19
    • Ποιες συμπεριφορές καταναλωτών φαίνεται να έχουν έρθει για να μείνουν
    • Τι σημαίνει αυτό για τις μάρκες και τους online merchants
    • Χρήσιμα insights & metrics μέσα απο διαφορετικά κανάλια πώλησης &  επικοινωνίας
    • Εφαρμογή καλών πρακτικών για αυτή την περίοδο

Το webinar θα ολοκληρωθεί με την φιλοξενία ενός round table που αφορά τα Operations και θα περιλαμβάνει εκπροσώπους από εταιρείες logistics και ταχυμεταφορών με στόχο την ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και την ανάδειξη πρακτικών & λύσεων στο κρίσιμο θέμα των παραδόσεων των προϊόντων.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, την Παρασκευή 23/10/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ. & την Παρασκευή 06/11/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ. , με την Ευγενική Χορηγία της Α.C.S , καθώς και με την Χορηγία των εταιρείων Alpha Bank, D.H.L, Skroutz και την Υποστήριξη των εταιρείων Aegean Airlines, BestPrice, Ira Media, The Jones, Verizon Media.

Πληροφορίες Συμμετοχών:

Τα μέλη του GR.EC.A έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως τρία άτομα ανά εταιρεία).
Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 99 ευρώ και για τις 2 ημέρες.
Περισσότερα για το Webinar & την εγγραφή σας θα βρείτε εδώ (http://www.greekecommerce.gr/gr/news/nea-greca/Black-Friday-en-meso-Covid/)

TAGS:

close menu