Υπηρεσίες

Give Your 10% και το CU Around διπλασιάζει το ποσό και το προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη

Το CU Around δημιούργησε τη φιλανθρωπική δράση Give Your 10% και δίνει τη δυνατότητα στους CU συνδρομητές να συμμετέχουν προσφέροντας το ποσό της έκπτωσης που δικαιούνται στο efood, σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ το CU θα διπλασιάσει το ποσό.

Μέσω της δράσης Give Your 10% όλοι οι CU συνδρομητές, πολύ εύκολα μπορούν να δωρίσουν την CU Around έκπτωση που δικαιούνται στο efood, μετατρέποντας την σε γεύματα για όσους έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, το ποσό που θα μαζευτεί από τις δωρεές των συνδρομητών, θα διπλασιαστεί από το CU με στόχο ακόμα περισσότερα γεύματα και νερά για αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όσοι συνδρομητές του CU θέλουν συμμετέχουν στο Give Your 10% θα πρέπει να μπουν στο My CU App ή στo https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/give-your-10-sto-efood και να πάρουν κωδικό για την ειδική προσφορά. Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν SMS, γράφοντας Ε10 στο 54646 (0,2€/κωδ.), για να παραλάβουν τον κωδικό. Εξαργυρώνοντας τον κωδικό που θα λάβουν στο efood, στο πεδίο «Κουπόνι», δωρίζουν το 10% της έκπτωσης τους για την προσφορά σε αστέγους, ενώ το CU θα διπλασιάσει την αξία της έκπτωσης. Παράλληλα, και τα έσοδα από τα SMS που θα αποσταλούν για την απόκτηση κωδικού, θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ – ο οποίος λειτουργεί ως κόμβος διασύνδεσης μεταξύ προσφορών της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη φιλανθρωπική δράση του Vodafone CU, μπορείς να επισκεφτείς το: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/give-your-10-sto-efood

close menu