Επιχειρήσεις

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η LG διοργανώνει τον διαγωνισμό LG Skills and Drills 2020

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας με την Eurohoops Academy και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την έναρξη του διαγωνισμού LG Skills and Drills 2020, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020 της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome τον Ιούνιο του 2020 η εταιρεία προσκαλεί τη νέα γενιά αθλητών να λάβει μέρος στον διαγωνισμό και να προπονηθεί στην κορυφαία Eurohoops Academy. Συγκεκριμένα από τις 4 έως 13 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι γονείς με τέκνα που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως και το 2013, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://lgskillsanddrills.gr/ και να μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) διεκδικώντας 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Η ομάδα θα προπονείται το διάστημα Οκτώβριος 2020-Ιούνιος 2021 στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome με το κορυφαίο προπονητικό team της Eurohoops Academy με διευθυντή τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την πραγματοποίηση των προπονήσεων, η Eurohoops Academy έχει λάβει και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων από τον COVID-19.

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλα όσα έχουν καταφέρει οι LG Αθλητές του Αύριο τα τελευταία δύο χρόνια. Το 2020 έκρυβε πολλές προκλήσεις, ωστόσο, στόχος της εταιρείας μας είναι να παραμείνουμε ισχυροί σε εταιρικό και κοινωνικό πλαίσιο και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Για αυτό και φέτος, για τρίτη χρονιά, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά:«Ευχαριστούμε πολύ την LG που μας εμπιστεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά. Με κοινό όραμα να προσφέρουμε τα εφόδια σε νέους και παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα έχουν ξανά την ευκαιρία να βιώσουν μία εξαιρετική  και ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία».

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ: https://lgskillsanddrills.gr/terms/

close menu