Βραβεία - Διακρίσεις

Fortinet: Leader στο 2024 Gartner Magic Quadrant στον τομέα των Enterprise Wired και Wireless LAN δικτύων

Η Fortinet, πρωτοπόρος στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας μία ανατρεπτική προσέγγιση για το Secure Connectivity, ανακοίνωσε ότι έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στο 2024 Gartner Magic Quadrant στον τομέα των Enterprise Wired και Wireless LAN δικτύων .

Η Fortinet πιστεύει ότι η αναγνώριση αυτή οφείλεται στη δυναμική παρουσία που έχει στο χώρο της Ασφαλούς Συνδεσιμότητας—συμπεριλαμβανομένου του ενσύρματου και ασύρματου LAN δικτύου— που εντάσσεται απρόσκοπτα στο Fortinet Security Fabric, την ενοποιημένη πλατφόρμα δικτύωσης και κυβερνοασφάλειας της Fortinet. Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας συντείνει στη σύγκλιση δικτύωσης και ασφάλειας, επιτρέποντας στους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τον αυξημένο κίνδυνο στο περιβάλλον τους, μειώνοντας παράλληλα την πολυπλοκότητα, το κόστος και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση.

Με τους φορείς να συνειδητοποιούν την ανάγκη για σύμπραξη μεταξύ δικτύωσης και ασφάλειας, η προσέγγιση της Fortinet για Ασφαλή Συνδεσιμότητα κερδίζει συνεχώς έδαφος στη βιομηχανία.

Η Gartner, με τη σειρά της τόνισε τρία δυνατά σημεία:

  1. Εξειδικευμένο δίκτυο LAN με ισχυρή εστίαση στην ασφάλεια: Η παραδοχή ότι η σύγκλιση δικτύωσης και ασφάλειας μέσω του FortiOS, με τη χρήση μιας λύσης σχεδιασμένης από την ίδια την επιχείρηση που δεν αποτελεί προϊόν εξαγοράς, καθιστά τη Fortinet τεχνολογικά πρωτοπόρο εταιρία στον χώρο.
  2. Ειδική μονάδα λειτουργιών AI: Η τεχνητή νοημοσύνη στην ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση πέρα από μία τάση της τεχνολογίας αποτελεί και κορυφαίο εργαλείο για την εξέλιξη των προοπτικών κάθε εταιρείας . Αυτή η διαπίστωση θα εγείρει συζητήσεις, που αφορούν LAN και SD-WAN δικτύωση.
  3. Αποτελεσματική λύση microbranch: Αυτός είναι ένας ακόμη τομέας όπου η σύγκλιση ασφάλειας και δικτύωσης έχει απήχηση. Χρησιμοποιώντας το FortiAP ως SASE endpoint, η Fortinet είναι σε θέση να παρέχει ασφαλή συνδεσιμότητα σε microbranches.
close menu