Προϊόντα-Υπηρεσίες

Flip Summer Sales: Προσφορές σε επιλεγμένες refurbished ηλεκτρονικές συσκευές

Αγόρασε ένα κορυφαίο refurbished κινητό ή tablet σε super τιμή για τις καλύτερες φωτογραφίες του καλοκαιριού με τις μοναδικές εκπτώσεις του flip.gr

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και όπως πάντα μαζί του έρχονται οι καλοκαιρινές διακοπές και οι μικρές αποδράσεις για μπάνιο και χαλάρωση. Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εξόρμησης είναι και οι φωτογραφίες που τραβάμε, για να κρατήσουμε ανεξίτηλες τις στιγμές ανεμελιάς. Η αγορά ενός καινούργιου κινητού μπορεί να επηρεάσει το budget των διακοπών, αλλά τι γίνεται αν δούμε πέρα από το καινούργιο;  Το flip.gr φέρνει ασυναγώνιστες Summer Sales σε επιλεγμένες refurbished συσκευές και μας καλεί να σκεφτούμε έξυπνα για την επόμενη αγορά, για την τσέπη μας αλλά και για το περιβάλλον.

Για αυτό στο πλαίσιο των Summer Sales Deals, σας προσφέρει ακόμα χαμηλότερες τιμές για να κάνετε το πιο smart δώρο, διαλέγοντας τη συσκευή που σας ταιριάζει ανάμεσα από πολλά επιλεγμένα refurbished μοντέλα!

Μπαίνοντας στο flip.gr, θα ανακαλύψετε εκατοντάδες smartphones και tablets από τα κορυφαία brands τεχνολογίας, όπως το iPhone 11 64GB με τιμή που ξεκινά από 235.99€ ή το iPhone 12 Pro 128GB με τιμή που ξεκινά από 379.99€ ή αν θέλετε μια πραγματικά «δυνατή» συσκευή, το iPhone 14 Pro Max 128GB μόνο 823.99€. ‘Όλες οι συσκευές του flip.gr παραδίδονται γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας λίγες μέρες μετά την παραγγελία σας. Είτε αναζητάτε μια συσκευή για εσάς είτε επιθυμείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό δώρο, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για κάθε προτίμηση και προϋπολογισμό.

Αφού επιλέξετε τη συσκευή που επιθυμείτε και ολοκληρώσετε την αγορά σας με τον κατάλληλο για εσάς τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα ή από 3 έως 60 δόσεις), η συσκευή θα φτάσει στα χέρια σας “σαν καινούργια”, μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες και μέσα σε μια προσεγμένη συσκευασία που αντικατοπτρίζει τον σεβασμό της εταιρείας απέναντι σε όσους προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από το Flip.gr. Όλα τα προϊόντα από το flip.gr έχουν εγγύηση 2 ετών και δυνατότητα δωρεάν επιστροφής έως και 100 ημέρες μέχρι το τέλος Ιουλίου 2024, προσφέροντας σας έξτρα ασφάλεια και άνεση.

Επιπλέον, αγοράζοντας μια συσκευή από το flip.gr, παίρνετε την «έξυπνη» απόφαση να συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στην επέκταση της ζωής των αγαπημένων σας συσκευών και επίσης, στηρίζετε ενεργά το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Επιλέγοντας μία ανακατασκευασμένη και πλήρως ελεγμένη από τους Flip experts συσκευή συνεισφέρετε στη μείωση των αποβλήτων ηλεκτρονικών συσκευών, ακολουθώντας ένα εναλλακτικό μονοπάτι προς την αειφορία και τη βιωσιμότητα του πλανήτη,

Παράλληλα, η Flip δεσμεύεται για την ποιότητα όλων των προϊόντων της μέσω της διαδικασίας επισκευής και ανακατασκευής των ηλεκτρονικών συσκευών που διατίθενται στην πλατφόρμα της. Αφού φτάσουν στο επισκευαστικό της κέντρο στη Ρουμανία, υποβάλλονται σε έναν εξαιρετικά αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που περιλαμβάνει 67 σημεία, εξασφαλίζοντας την πλήρη λειτουργικότητά τους. Σε περίπτωση εντοπισμού οποιασδήποτε βλάβης, οι ειδικοί της Flip προχωρούν στη διαδικασία του refurbishment των συσκευών, αντικαθιστώντας μάλιστα άμεσα τυχόν ελαττωματικά εξαρτήματα με καινούργια. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία δίνει στις συσκευές τεχνολογίας μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τέλος, η Flip ταξινομεί όλες τις συσκευές σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες – Σαν Καινούργια, Άριστη, Πολύ Καλή και Καλή – ανάλογα με την αισθητική τους κατάσταση, ώστε να μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα του προϊόντος που αγοράζετε. Για τον σκοπό μάλιστα αυτόν, προσθέτει στον ιστότοπό της φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των τελικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη για την  αγορά τους.

TAGS:

close menu