Εκδηλώσεις

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από την SIA Greece

Νew SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA – της κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στον τομέα πληρωμών και υποδομών, και που ελέγχεται από την CDP Equity – συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατώνπου διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης πελατών, που πραγματοποιείται από τις 4 Οκτωβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2021.

 Με το σύνθημα «Στην Εξυπηρέτηση συνεχίζουμε ΜΑΖΙ» ο φετινός εορτασμός περιλαμβάνει μια σειρά εσωτερικών δραστηριοτήτων αφιερωμένη σε όλους τους εργαζομένους της New SIA Greece που δεσμεύονται στην παροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης των πελατών μας, και συμπορεύονται με τις αυξανόμενες προσδοκίες τους.

«Η φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αναδείξουμε για μία ακόμη φορά τη δέσμευση μας στη δημιουργία θετικής εμπειρίας του πελάτη για όλους τους πελάτες μας, αξιοποιώντας το σημαντικό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, σε συνάρτηση με τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας των εργαζομένων της New SIA Greece. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας ώστε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες, τις προτάσεις και τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις τους. Η υψηλής αξίας εξυπηρέτησης αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την αποστολή μας να είμαστε ένας αξιόπιστος τεχνολογικός εταίρος που παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους υπάρχοντες και μελλοντικούς μας πελάτες» δήλωσε σχετικά ο κ. Eugenio Tornaghi, Managing Director της New SIA Greece.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, εορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο την σημασία της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την υποστήριξη του πελάτη.

close menu