Εκδηλώσεις

Ergoman & monday.com: Η ενίσχυση της παραγωγικότητας στο επίκεντρο

Η Ergoman, πρωτοπόρα εταιρεία σε έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού από το 2001, σε συνεργασία με την monday.com, κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης εργασίας, διοργάνωσαν με επιτυχία την ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο Unlock Productivity with Ergoman and monday.com – Make Early Mondays the New Norm!” την Πέμπτη 23 Μαΐου. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος στελεχών επιχειρήσεων, οι οποίοι έλαβαν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας στους οργανισμούς τους.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος και Managing Director του Oμίλου Ergoman, Δημήτριος Μανούσσος και εν συνεχεία, ο Στέφανος Μανούσης, Vendor & Professional Services Director της Ergoman, παρουσίασε τη συνεργασία μεταξύ Ergoman και monday.com, η οποία συμπλήρωσε 6 έτη και μετρά πάνω από 400 επιτυχημένες υλοποιήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συνεργασία αυτή προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την βελτιστοποίηση των ροών εργασίας, την ενίσχυση της συνεργασίας και την τόνωση της παραγωγικότητας.

Ο Shaked Hershkovitz, Head Of Sales Engineering της monday.com, στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης ανέλυσε το πώς η πλατφόρμα monday.com ενδυναμώνει τους οργανισμούς προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες τους, να βελτιστοποιήσουν την επικοινωνία και να οδηγήσουν σε αύξηση της παραγωγικότητας τους. Ακολούθως, ο Δημήτρης Ρόκκος, Presales & Product Manager της Ergoman, παρουσίασε ένα live demo, δείχνοντας στους συμμετέχοντες πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας monday.com για την βελτιστοποίηση των ροών εργασίας τους, σε μια “hands-on” εμπειρία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια συζήτηση panel με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων που κατέθεσαν την εμπειρία τους από τη χρήση της πλατφόρμας monday.com. Ειδικότερα, οι Μπάμπης Χαραλάμπους (IT Director, VITEX S.A.), Λεωνίδας Σφυρής (CTO, Gen Plus Group), Βασίλης Κυφωνίδης (Senior Developer, Gen Plus Group) και Μάριος Φίλος (ICT Director, OK Anytime Market S.A.), μοιράστηκαν πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, παρουσιάζοντας πώς η υιοθέτηση της πλατφόρμας monday.com με την υποστήριξη της Ergoman μετέτρεψε ριζικά τις ροές εργασίας, βελτίωσε την αποδοτικότητα, την συνεργασία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.

Εν κατακλείδι, οι συμμετέχοντες έλαβαν σφαιρική γνώση για το πώς η Ergoman, με την εξειδικευμένη εμπειρία και την τεχνογνωσία της, σε συνδυασμό με την ευελιξία και τις δυνατότητες της πλατφόρμας monday.com, προσφέρει μοναδικές λύσεις για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την επίτευξη επιχειρηματικής επιτυχίας.

close menu