Εκδηλώσεις Teamworks

Έρχεται το νέο τεύχος του AI-Report

To νέο τεύχος του AI-Report, του πρώτου και μοναδικού περιοδικού για Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα, κυκλοφορεί τον Ιούνιο και ανοίγει τον φάκελο "Υγεία"

To νέο τεύχος του AI-Report, του πρώτου και μοναδικού περιοδικού για Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα, ανοίγει τον φάκελο “Υγεία” και καταγράφει όλες τις τάσεις των σύγχρονων τεχνολογιών στους τομείς του φαρμάκου, της περίθαλψης και των υπηρεσιών υγείας. Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει αποκλειστικά για το πως η Τεχνητή Νοημοσύνη επελαύνει ως “τυφώνας” και επηρεάζει την ιατρική πρακτική, σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Επίσης, το νέο τεύχος του AI-Report φιλοξενεί αποκλειστικές συνεντεύξεις της Νίκης Τσούμα, Διευθύνουσας Συμβούλου της ΗΔΙΚΑ και της Θεανώς Καρποδίνη, Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, απόψεις των Φαίη Κοσμοπούλου, Γενική Διευθύντρια Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), Δημητρίου Γ. Κατεχάκη Επικεφαλή στο Κέντρο Εφαρμογών και Υπηρεσιών ηλ-Υγείας, Ινστιτούτο Πληροφορικής, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Διευθυντής, Hellenic Digital Health Cluster, Δρ. Αλέξανδρος Μπέρλερ, Αντιπρόεδρου HL7 Hellas και του Αθανάσιου  Κοσμόπουλου, υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εθνικός Αντιπρόσωπος στο European Cybersecurity Competence Center (ECCC).

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στον Ιούνιο, καταγράφονται οι τύποι της Τεχνητής Νοημοσύνης από την απαρχή της μηχανικής μάθησης μέχρι την ενσυναίσθηση, οι χρήσεις της στην υγεία, μικρά και μεγάλα νέα και εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο και, δίνεται μια πρώτη γεύση από τα κυριότερα προγράμματα ΑΙ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κοινό κι επιχειρήσεις.

Το AI-Report μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

close menu