Προϊόντα-Υπηρεσίες

Epson: 50 εκατ. πωλήσεις injet εκτυπωτών με δοχεία υψηλής χωρητικότητας μελανιού

Οι εκπομπές CO2 από τα αναλώσιμα μειώθηκαν περισσότερο από 160.000 τόνους

Η Epson παρουσίασε πρώτη τους εκτυπωτές inkjet με δοχεία μελανιού υψηλής χωρητικότητας (αναγνωρίσιμοι πλέον ως EcoTank σε πολλές αγορές) τον Οκτώβριο του 2010, στην Ινδονησία. Στη συνέχεια, η εταιρεία επεκτάθηκε σταθερά σε περιοχές στις οποίες πωλούνται αυτοί οι εκτυπωτές, φτάνοντας τις 170 χώρες και περιοχές έως το 2019. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές πωλήσεις, παγκοσμίως, των εκτυπωτών inkjet με υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιού ξεπέρασαν, πρόσφατα, τις 50 εκατομμύρια μονάδες.

Επιπλέον, μειώνοντας το πλαστικό, το οποίο είναι το κύριο υλικό στις φύσιγγες μελανιού, εκτιμάται ότι οι εκπομπές CO2 είναι περίπου 166.000 τόνους λιγότερες από ότι αν όλες οι μονάδες που πωλήθηκαν, αφορούσαν εκτυπωτές με φύσιγγες μελανιού.

Καθιερώνοντας την παρουσία της σε αναπτυσσόμενες περιοχές και διεισδύοντας εν συνεχεία στις ανεπτυγμένες οικονομίες, η Epson έχει δει τους εκτυπωτές με υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιού να αντιπροσωπεύουν ένα αυξανόμενο ποσοστό της συνολικής αγοράς inkjet, κάθε χρόνο. Η  εταιρεία, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, συνέχισε να διατηρεί το κορυφαίο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά2 εκτυπωτών δοχείων μελανιού με υψηλή χωρητικότητα, για δέκα συνεχόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020, οι ταχύρρυθμες αλλαγές στην κοινωνία προκάλεσαν αλλαγές στους χώρους εργασίας και εκπαίδευσης, όπου πραγματοποιούνταν εκτυπώσεις. Η Epson συνεχίζει να προσφέρει, σε όλα τα επίπεδα, πολύ χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης από τους ανταγωνιστές της και απαράμιλλη περιβαλλοντική απόδοση, και με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στους πελάτες της να εκτυπώνουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

TAGS:

close menu