Στελέχη

Epsilon SingularLogic: Subsidiaries & Business Development Director ο Νίκος Σαχίνης

Νέα, δυναμική προσθήκη στην ομάδα του Ομίλου EPSILON NET

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, καλωσορίζει στο δυναμικό της τον κ. Νίκο Σαχίνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Epsilon SingularLogic Subsidiaries & Business Development Director. Από τη νέα του θέση και βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Σαχίνης στοχεύει στην καθιέρωση και περαιτέρω διείσδυση της Epsilon SingularLogic σε απαιτητικά  έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, εστιάζοντας σε μεσαίες – μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και κάθετες λύσεις, όπου απαιτείται εξειδίκευση, καθετοποίηση και σύνθετη υλοποίηση.

Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, ο κ. Σαχίνης διετέλεσε πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες και ελληνικούς Ομίλους. Η μεγάλη του εμπειρία σε σύνθετα έργα Παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ERP και κάθετων λύσεων θα συμβάλλει το μέγιστο στην ενδυνάμωση της Epsilon SingularLogic και στην υλοποίηση απαιτητικών και σύνθετων έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος BSc και MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Kingston, στο Λονδίνο.

Ο Ανδρέας Γρίμπελας, Γενικός Διευθυντής της Epsilon SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της διοίκησης του Ομίλου, με την ένταξη του Νίκου Σαχίνη στο ανθρώπινο δυναμικό μας, είναι η ενίσχυση της διασφάλισης της ηγετικής μας θέσης, τόσο της Epsilon SingularLogic, όσο και του Ομίλου EPSILON NET, στους τομείς της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Νίκος, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στο χώρο μας, θα συμβάλλει, μαζί και με την υπόλοιπη ομάδα των στελεχών μας, στη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή των ελληνικών επιχειρήσεων. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τη Βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος της EPSILON NET επενδύει στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού ως κινητήριο δύναμη της αδιάλειπτης αναπτυξιακής του πορείας.

close menu