Προϊόντα-Υπηρεσίες

Επική Δύναμη 6000mAh – Το realme 7i φτάνει στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου

Βασισμένη στην μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει έως σήμερα η σειρά της realme 7, η εταιρεία realme έρχεται να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένεια των μοντέλων της – το realme 7i.

Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο η εταιρεία χαρακτηρίζει ως “τον απόλυτο υπερήρωα” του gaming, κι αυτό γιατί διαθέτει μπαταρία Mega Battery 6000mAh, ισχυρό επεξεργαστή G85 που φημίζεται για την απόδοσή του σε παιχνίδια, καθώς και κάμερα Triple 48MP.

Σύμφωνα με τη realme, η νέα αυτή συσκευή – και η ισχυρή της μπαταρία – επιτρέπει στον χρήστη να μιλήσει στο τηλέφωνο έως και 43 ώρες, να ακούσει 1200 τραγούδια ή να παρακολουθήσει 18 ταινίες, συνεχόμενα, χωρίς καμία διακοπή. Επιπλέον, χάρη στη γρήγορη φόρτιση 18W Type-C, που μπορεί να φορτίσει έως και 29% σε μόλις μισή ώρα, το νέο realme 7i καθίσταται ιδανικό για όλους τους gamers αλλά και γενικότερα τους απαιτητικούς χρήστες.

Ειδικά για τους gamers, η εταιρεία τονίζει ότι με τους επεξεργαστές MediaTek Helio G85 Gaming Processor και Mali-G52 GPU, το νέο μοντέλο δίνει τη δυνατότητα απρόσκοπτου παιχνιδιού χωρίς καθυστέρηση χρόνου ή σφάλματα κατά την φόρτωση. Τέλος, στα συν είναι η απόδοση του κινητού, βελτιωμένη συνολικά έως και 200.000 φορές.

Το νέο realme 7i καταφθάνει στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου,  και το επίσημο λανσάρισμά του θα γίνει στο Youtube channel των techitserious στις 12.00μμ.. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. 

Περισσότερα σχετικά με το νέο μοντέλο, μπορείτε να βρείτε εδώ.

close menu