Επιχειρήσεις

Επανέρχονται τα Startupper Awards

Τα βραβεία του οικοσυστήματος επιστρέφουν, δυναμικά και με στόχο να ταράξουν – ξανά – τα όχι και τόσο, η αλήθεια είναι, λιμνάζοντα νερά της ελληνικής startup σκηνής, όπως αναφέρουν οι Startupper και το Startupper MAG.

Έπειτα, λοιπόν, από την αναγκαστική – περίπου – «παύση» ως συνέπεια της πανδημίας, τα Startupper Awards, τα βραβεία που συνδέονται άμεσα με το Startupper και το Startupper MAG είναι και πάλι εδώ, προκειμένου να αναδείξουν και τιμήσουν εκείνες τις εταιρείες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, στη δεκαετία της δημιουργίας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το οικοσύστημα των Startup εταιρειών ουσιαστικά δημιουργήθηκε ή καλύτερα «γεννήθηκε» μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και κατάφερε να γιγαντωθεί, δείχνοντας αξιοθαύμαστη αντοχή και συνέπεια κατά τα χρόνια της πανδημικής κρίσης.

Σήμερα, πλέον, οι Startup εταιρείες και το αποτέλεσμα της καθημερινής τους δραστηριοποίησης (λ.χ. προϊόντα, υπηρεσίες) βρίσκονται εδώ, δίπλα μας, μπροστά μας, μέρος της καθημερινότητας μας, τα «χρησιμοποιούμε» όλοι, μερικές φορές – μάλιστα- δίχως καν να το αντιλαμβανόμαστε!

Αυτές, λοιπόν, τις εταιρείες, τις προσπάθειες, αλλά κυρίως τις ομάδες θα βραβεύσουμε, σε μια εκδήλωση-έκπληξη!

Η διαδικασία είναι αρκούντως απλή: Οι καλύτεροι θα βραβεύσουν αυτούς που διακρίθηκαν, ενώ όπως κάθε φορά το κοινό θα «απονείμει» το δικό του βραβείο. Οι εκπλήξεις πολλές, όπως και τα δώρα!

close menu