Επιχειρήσεις

Enterprise Greece: Η Ελλάδα με 7 εταιρείες στη διεθνή έκθεση GREEN TECH, στο Άμστερνταμ

Η Ελλάδα είχε, για πρώτη φορά, δυναμική συμμετοχή στην διεθνή έκθεση GREEN TECH στο ‘Αμστερνταμ της Ολλανδίας, η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο RAI, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2024.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση ενώ γνωστοποιείται ότι η Enterprise Greece οργάνωσε και υποστήριξε την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση.

Η Ελλάδα συμμετείχε με 7 εταιρείες. Πρόκειται για τις εταιρείες, Plastika Kritis S.A, Τhrace Group, Agrodip, Karvelas S.A, TIM Polytunnels Emmanouilidis, Palaplast, Organic Electronic Technologies Private Company, οι οποίες έχουν σημαντική διεθνή παρουσία, έχοντας καταφέρει με τις καινοτομίες που παρουσιάζουν, να ανταγωνίζονται με επιτυχία χώρες με παράδοση στον κλάδο, όπως είναι η Ολλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία κ.ά.

Πρόκειται για την κορυφαία πλατφόρμα παγκοσμίως και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων της γεωργικής παραγωγής και τεχνολογίας, της ανθοκομίας, της κηπουρικής και της φυτολογίας, με έμφαση στην καινοτομία: ρομπότ συλλογής καρπών, αυτοματοποιημένες μηχανές διαλογής, drone για την επίβλεψη των καλλιεργειών.

close menu