Προϊόντα-Υπηρεσίες

Emporama.gr – Η νέα μηχανη αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό διαδίκτυο

Με μότο “Ψάξε, Σύγκρινε, Κέρδισε”, λειτουργεί από τις 5 Νοεμβρίου, μία νέα μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό διαδίκτυο. Θέλεις να αγοράζεις μέσω διαδικτύου και να επωφεληθείς όλων των εκπτώσεων των καταστημάτων, γνωρίζοντας με ένα κλικ ποιός κάνει τις μεγαλύτερες προσφορές από τις καθημερινές σου αγορές;

Θέλεις παράλληλα ΚΑΙ επιστροφή χρημάτων;

Τότε το Emporama.gr είναι το search engine που χρειάζεσαι, για να βρεις και να συγκρίνεις περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα σε εκατοντάδες.

Μπορείς δωρεάν, να γίνεις μέλος απευθείας στο emporama.gr, ή να συνδεθείς μέσω των social media που ήδη χρησιμοποιείς, χωρίς καν να δώσεις στοιχεία χρέωσης.

Ενεργοποιείς τον λογαριασμό σου και ψάχνεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει γράφοντας τις λέξεις του προϊόντος στο πεδίο αναζήτησης, είτε πλοηγώντας στις κατηγορίες του συστήματος.

Αφού βρεις το προϊόν, σου δίνεται η δυνατότητα να μεταφερθείς στο e-shop του εμπόρου που προσφέρει την καλύτερη τιμή και η αγορά και πληρωμή γίνεται εξ ολοκλήρου στο επιλεγμένο e-shop.

Μπορείς να συγκρίνεις τιμές προϊόντων σε περισσότερες από 3.000 κατηγορίες και με κάθε αγορά σου, να κερδίζεις πραγματική επιστροφή χρημάτων και όχι πόντων.

Έχεις την δυνατότητα να βλέπεις ή να καταχωρείς κριτικές των προϊόντων, να δημιουργήσεις την δική σου λίστα αγορών και να παρακολουθείς μέσα απο το γράφημα τιμής του κάθε προϊόντος τις ενδεχόμενες αλλαγές στην τιμή του σε βάθος χρόνου.

Έχεις δηλαδη το προσωπικό σου MarketWatch, ώστε να μπορεις να επιλέξεις εσύ, τον χρόνο και την τιμή αγοράς του προϊόντος που σε ενδιαφέρει.

Το emporama.gr είναι εκείνο που συνδυάζει στην ελληνική πραγματικότητα, σύγκριση τιμών, MarketWatch και επιστροφή χρημάτων, που είναι μια πολύ διαδεδομένη υπηρεσία εδώ και αρκετά χρόνια σε χώρες του εξωτερικού και σου προσφέρει την ευκαιρία να ελέγξεις με ακρίβεια το ύψος των προσφορών αλλά και να συλλέξεις συσσωρευτικά χρηματικά ποσά τα οποία και θα μπορείς να εξαργυρώνεις, εφόσον έχεις γίνει μέλος.

Ψάξε, σύγκρινε, κέρδισε με το https://www.emporama.gr

close menu