Τεχνολογίες

Εκδήλωση του ISACA Athens Chapter για το Blockchain

To ISACA Athens Chapter – Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (Ι.Ε.Σ.Π.) με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, διοργανώνει μία ανοιχτή προς το κοινό απογευματινή εκδήλωση με θέμα το Blockchain.

Η τεχνολογία blockchain μετασχηματίζει ριζικά τον τρόπο οργάνωσης λειτουργίας της οικονομίας και θεωρείται από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες με μεγάλη διείσδυση στην αγορά. Αποτελεί μέρος των συζητήσεων στα ΔΣ μεγάλων εταιρειών διαφόρων κλάδων. Η τεχνολογία blockchain έχει πυροδοτήσει την αγορά των κρυπτονομισμάτων και των “έξυπνων συμβολαίων”. Περαιτέρω, η εξέλιξη του blockchain και ευρύτερα των τεχνολογιών κατανεμημένου καθολικού (DLT), που προκαλούν ήδη μεγάλη αλλαγή σε όλα τα υφιστάμενα οικονομικά και επιχειρησιακά μοντέλα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον οδηγό της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού σε μια σειρά από κλάδους της οικονομίας και κοινωνίας.
Πέντε διακεκριμένοι επαγγελματίες συζητούν πάνω σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που επενδύουν ή πρόκειται να επενδύσουν σε τεχνολογίες blockchain και μοιράζονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους που συνοδεύσουν αυτές τις τεχνολογίες.

Οι θεματικές ομιλίες περιλαμβάνουν:

 • Blockchain Fundamentals: Business Risks, Web3, DeFi
  Σπύρος Μώρος, Senior IT Governance/Technology Consultant, ISO 27001LA/ISO20000LA, ISO 9001LA, ITIL, CBBF, Priority
 • NFTs
  Λάζαρος Πεντερίδης, Co-Founder/CEO, ComeTogether
 • Financial Crime Prevention in Blockchain
  Γιάννης Δρακούλης, Partner Financial Advisory, Forenscic, Financial Crime & Disputes, Deloitte
  Γιώργος Τζιάρος, Senior Manager | Financial Advisory | Forensic, Financial Crime & Disputes, Deloitte
 • Global trends & Regulations
  Μαρίζα Μέλλιου, Internal Audit Director, Mytilineos SA.

Moderation: Βλάσης Αμανατίδης, Αρχισυντάκτης, IT Security Professional

Τα μέλη του ISACA λαμβάνουν 2 CPEs.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 18.30 με 20.30 το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου, στην ελληνική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Προεγγραφή απαραίτητη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.eventbrite.com/e/blockchain-technology-one-block-at-a-time-tickets-464611715147

Πληροφορίες: Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680064

close menu