Επιχειρήσεις

ΕΑΒ: Στοχεύοντας ψηλά και στη DEFEA

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΕΑΒ στην έκθεση DEFEA

Kατά την έναρξη της έκθεσης, υπεγράφη μεταξύ στελεχών της Airbus και της ΕΑΒ Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την επίτευξη μίας μακρόχρονης συνεργασίας για την επιχειρηματική επέκταση της συνέργειας των δύο μερών στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Εκτός από τη σημαντική αυτή συμφωνία πραγματοποιήθηκε μία σειρά από καθοριστικές συναντήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Μεταξύ αυτών, οι συναντήσεις με την Ισραηλινή εταιρεία ELBIT, τις Γαλλικές Naval Group, Dassault και MBDA, την Πορτογαλική OGMA και άλλες μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

Η Διοίκηση της ΕΑΒ υποδέχθηκε επίσημες αντιπροσωπείες ξένων χωρών, από τις οποίες ξεχωρίζουν η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση των δύο πλευρών και διατύπωσε την πλήρη ικανοποίηση για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της ΕΑΒ, καθώς και η επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας, που ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Το περίπτερο της ΕΑΒ μαγνήτισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και απέσπασε τα εύσημα των υψηλόβαθμων αξιωματούχων όπως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Γεώργιου Μπλιούμη, της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ κας Φώφης Γεννηματά.

TAGS:

close menu