Εκδηλώσεις

Δυναμική συμμετοχή για το περίπτερο της ΕΑΒ στην DEFEA 2023

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία έδωσε και φέτος ισχυρό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, που πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Μαΐου 2023, στην Αθήνα, και η συμμετοχή της κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχής.

Επίσημες αντιπροσωπείες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία, εκατοντάδες στελέχη, σχολές και επαγγελματίες τίμησαν με την παρουσία τους το Περίπτερο της ΕΑΒ και έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην Εταιρεία να συνεχίσει να θέτει όλο και υψηλότερους στόχους.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκαν το Περίπτερο της ΕΑΒ και αντάλλαξαν απόψεις με τη Διοίκηση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Το Περίπτερο της Εταιρείας επισκέφθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Tο ομοίωμα του UAV «Αρχύτας», ο κινητήρας F110, το ραντάρ «Τηλέμαχος» αλλά και το εμπρόσθιο τμήμα της ουραίας ατράκτου του αεροσκάφους F-16 που φιλοξενήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο προσείλκυσαν στο Περίπτερο χιλιάδες επισκέπτες, ενώ και το ενδιαφέρον για το πεδίο δράσης του Τομέα Εκπαίδευσης της ΕΑΒ έσπασε κάθε ρεκόρ.

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση της συμβολής της στη διοργάνωση. Η δε παρουσία της θα αναβαθμίζεται διαρκώς όσο διευρύνεται και το πεδίο των δραστηριοτήτων της, με μοναδικό γνώμονα τη θωράκιση της εθνικής άμυνας και της χώρας.

close menu