Προϊόντα-Υπηρεσίες

DrayTek VigorAP 802 και VigorAP 918R series από τη LEXIS

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R, σχεδιασμένες να προσφέρουν εξαιρετικό Wi-Fi Roaming σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Το νέο pluggable εσωτερικού χώρου Mesh Access Point VigorAP 802 διακρίνεται για το μικρό του μέγεθος και υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11ac Wave 2. Διαθέτει ενσωματωμένες κεραίες για την ασύρματη σύνδεση των χρηστών και προηγμένες λειτουργίες όπως AirTime Fairness και Roaming για ασύγκριτη ποιότητα Internet σε κάθε γωνία εσωτερικού χώρου. Επίσης, υποστηρίζει Band Steering και δυνατότητα σύνδεσης έως 64 ταυτόχρονων χρηστών.

Για σύνδεση σε εξωτερικό χώρο διατίθεται η νέα οικονομική σειρά της DrayTek, VigorAP 918R. Αποτελείται από τα 802.11ac Wave 2 Mesh Dual-Band μοντέλα VigorAP918R και το 918RPD, με το δεύτερο να διαθέτει ενσωματωμένη κατευθυντική κεραία 5GHz ισχύος 11dbi για Point-to-Point link παρέχοντας και στα 2 μοντέλα ταχύτητα σύνδεσης έως 1.3 Gbps. Η σειρά VigorAP 918R υποστηρίζει έως 256 ταυτόχρονους χρήστες και στις 2 μπάντες. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα επιπέδου IP67 για προστασία από το νερό και τη σκόνη, με εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας από -40 έως 70°C, ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς και δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο αλλά και σε στύλο.

Το VigorAP 802 και η σειρά VigorAΡ 918R είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Παρακολουθήστε το σχετικό video εδώ.

TAGS:

close menu