Προϊόντα-Υπηρεσίες

DrayTek: Η σειρά Vigor2927L εμπλουτίζεται με δύο νέα μοντέλα 5G LTE router

Η  LEXIS (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων LTE router στην επιτυχημένη σειρά Vigor2927L, τα μοντέλα Vigor2927L-5G και Vigor2927Lax-5G, εξασφαλίζοντας γρήγορη σύνδεση μέσω 5G και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των επιχειρήσεων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τα μοντέλα της σειράς Vigor2927L-5G είναι Dual-WAN, με υποστήριξη load-balancing και fail-over, έως 50 VPN, QoS, route policy, firewall, φιλτράρισμα περιεχομένου, bandwidth management, captive hotspot portal και πλήθος χαρακτηριστικών που ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Διαθέτουν τέσσερεις αποσπώμενες LTE κεραίες cat.6, μια θύρα USB και δύο θύρες SIM για την υλοποίηση διαφορετικών σεναρίων, με σκοπό το μηδενικό downtime των επιχειρήσεων.

Το hardware interface των μοντέλων αποτελείται από δύο GbE θύρες WAN εκ των οποίων η δεύτερη μπορεί να παραμετροποιηθεί ως LAN, πέντε fixed θύρες LAN και κουμπί για factory reset. Το ασύρματο μοντέλο Vigor2927Lax-5G είναι Wi-Fi 6 και διαθέτει τέσσερα SSIDs ανά μπάντα, τεχνολογίες AirTime Fairness και Band Steering, access control πολιτικές, ισχυρό authentication και κουμπί για απενεργοποίηση του Wi-Fi. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να λειτουργήσουν ως κεντρική κονσόλα για τη διαχείριση έως 20 VigorAPs, 10 Vigor Switches και 8 VPN.

Η ολοκληρωμένη σειρά Vigor2927L-5G της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS και στο επίσημο online store της DrayTek www.draytek.gr.

close menu