Εκδηλώσεις

Διπλή διάκριση για την V&O στα IPRA GOLDEN WORLD AWARDS 2020

Η V+O COMMUNICATION, εν μέσω πανδημίας και με ισχυρό διεθνή ανταγωνισμό, πέτυχε για μια ακόμα χρονιά να διακριθεί στον αναγνωρισμένο θεσμό IPRA Golden World Awards (GWA), τα διεθνή βραβεία για τον κλάδο του PR που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από τη Διεθνή Ένωση Δημοσίων Σχέσεων (IPRA).

Οι δύο, νέες, διεθνείς διακρίσεις της V+O COMMUNICATION αναδεικνύουν την προστιθέμενη αξία που φέρει η εταιρεία, καθώς και την ανάγκη επιστροφής σε μια νέα PR ‘κανονικότητα’, μέσα από στρατηγικά και μεθοδικά σχεδιασμένες ενέργειες και προγράμματα εταιρικής επικοινωνίας.

Με τη φετινή, διπλή, διάκριση, η V+O COMMUNICATION αποτελεί το μοναδικό, ως σήμερα, ελληνικό PR agency που έχει αποσπάσει, κατά την τελευταία επταετία, συνολικά 6 Διεθνή Βραβεία Αριστείας IPRA GWA.

Η πορεία της V+O στο θεσμό αριθμεί συνολικά έξι (6) διακρίσεις από το 2014 ως το 2020, δύο (2) από τις οποίες αφορούν σε διπλή διάκριση (2018 και 2020).

Τα δυο (2) projects της V+O που βραβεύθηκαν, φέτος, επιλέχθηκαν με κριτήριο το στρατηγικό σχεδιασμό, την μεθοδική υλοποίηση  καθώς και τη δημιουργικότητά τους.

  • IPRA Golden World Award for Excellence (GWA) στην κατηγορία ‘Public Affairs’ για project της COCA-COLA στην Ελλάδα
  • IPRA Golden World Award for Excellence (GWA) στην κατηγορία “Event Management” για την εταιρεία PHARMATHEN και την εκδήλωση Εγκαινίων της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης, στις Σάπες Ροδόπης

Στο πλαίσιο της νέας διπλής διάκρισης, η Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O Greece, δήλωσε: «Σε ένα ρευστό επικοινωνιακό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων, η ομάδα μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η στρατηγική σκέψη, η δημιουργικότητα στην εκτέλεση, η εμπειρία και η αφοσίωση στο αποτέλεσμα είναι μια δυνατή συνταγή επιτυχίας. Μια συνταγή που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε καιρούς δύσκολους και διαρκώς μεταβαλλόμενους, όπως αυτοί που βιώνουμε, όπου απαιτείται καθημερινά από όλους μας ευελιξία και ευρηματικότητα για να στηρίξουμε τους πελάτες μας στις επικοινωνιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την εξαιρετική μας ομάδα, τα έργα της οποίας εκπροσωπήσαν τη χώρα μας και «ανέβηκαν» για άλλη μία φορά στο διεθνές βάθρο του PR. Οι διεθνείς μας διακρίσεις αποτελούν, για όλους μας, επιβράβευση της ποιοτικής μας δουλειάς, καθώς και δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πάθος και προσήλωση για την επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων.»

TAGS:

close menu