Εκδηλώσεις

Διοργάνωση του 1ου Innovation Management Workshop: Μια πρωτοβουλία του EIT RawMaterials Hub: Regional Center Greece και του Innovation Greece

Η πραγματική καινοτομία, η ενεργός αναζήτηση και η ανάπτυξη και εφαρμογή νέων ιδεών είναι ζητούμενα στον Τομέα των Ορυκτών Πρώτων Υλών (ΟΠΥ). Στο πλαίσιο αυτό, το Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας για τις ΟΠΥ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου “Innovation Management Workshop” δίνοντας το έναυσμα για την προοπτική χρήσης αυτού του εργαλείου μέσα στο ευρύ πεδίο των ΟΠΥ. Την καινοτόμα δράση πλαισιώνει με την επιστημονική συνεργασία της η Ένωση Ελληνικών Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Innovation Greece που υλοποιεί το πρόγραμμα κατάρτισης: “Innovation Greece: Innovation Skills”.

Συγκεκριμένα, το 1ο Innovation Management Workshop” θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 17:00 -20:00 μ.μ.,  με στόχο να θέσει ένα θεωρητικό υπόβαθρο σχετικά με τις έννοιες του Innovation Management και του Innovation Business Planning και να παρουσιάσει τα απτά αποτελέσματα της εφαρμογής τους σε τέσσερα επιτυχημένα παραδείγματα. Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε εργαζόμενους στον ευρύτερο τομέα των ΟΠΥ που ενδιαφέρονται να εντάξουν νέες ιδέες και βάσεις που θα τους επιτρέψουν να τις εφαρμόσουν σε ένα ευρύ φάσμα παραγωγικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία νέα κουλτούρα και ενσωματώνοντας την καινοτομία ως δομικό στοιχείο στα αντίστοιχα οργανογράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το workshop διαδικτυακά, χωρίς κόστος συμμετοχής συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εγγραφής: https://conference.labmet.ntua.gr/node/48.

close menu