Εκδηλώσεις

Δεύτερο #IamRemarkable από τη Google στην Ελλάδα

Την πρωτοποριακή διαδικτυακή εμπειρία #IamRemarkable διοργανώνει η Google για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μεταξύ 18 και 22 Οκτωβρίου

Το #IamRemarkable της Google είναι μια ανοιχτή σε όλους ψηφιακή εκδήλωση, που έχει στόχο να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα επιτεύγματά μας και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας. Η πλούσια αυτή εμπειρία περιλαμβάνει σεμινάρια, ομιλίες, workshops και άλλες δράσεις εμψύχωσης και ενδυνάμωσης.

Μετά τη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, η Google Ελλάδας καλεί και φέτος σημαντικούς ομιλητές από διάφορους κλάδους, για να μοιραστούν με το κοινό τις ιστορίες τους και να εμπνεύσουν, κυρίως μέσα από τη στάση τους, εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να διεκδικούν αυτά που τους αναλογούν.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν το φετινό #IamRemarkable της Google είναι οι Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Kώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, Χριστίνα Σαρρή, συγγραφέας, φοιτήτρια Ψυχολογίας και η πρώτη Ελληνίδα BookTuber με τύφλωση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Τσαπατάκης, Έλληνας Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική διευθύντρια, Google ΝΑ Ευρώπης και Steve Vranakis, Executive Creative Director της Google.

Στρατηγικός συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η Mexoxo που έχει ως στόχο την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών. Από το 2013, η Mexoxo έχει εκπαιδεύσει, ενδυναμώσει και διασυνδέσει παραπάνω από 6,000 γυναίκες σε 16 χώρες. Αντίστοιχα, ειδικεύεται σε θέματα διαφορετικότητας και συμπερίληψης με τη συμβολή του google.org.

Άλλωστε, το #IamRemarkable απευθύνεται κυρίως σε ομάδες του πληθυσμού που δεν έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στο χώρο τους και έχει στόχο να τις ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη σημασία της αυτοπροβολής και της αυτοπεποίθησης.

H ιδέα για το #IamRemarkable γεννήθηκε μέσα στην ίδια τη Google, με στόχο την ενδυνάμωση του δικού της προσωπικού και την ενθάρρυνση των γυναικών να κατακτήσουν περισσότερες ηγετικές θέσεις. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακά ώστε η Εταιρεία αποφάσισε να μοιραστεί αυτήν τη δυναμική και, όπως αποδεικνύεται, αποτελεσματική πρωτοβουλία με το ευρύτερο κοινό.

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο ελληνικό #IamRemarkable, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή μέσα από την ειδική σελίδα και μάθετε περισσότερα εδώ: https://events.withgoogle.com/iarweek2021/#content

close menu